Rutină completă antirid cu produse La Roche Posay

La Roche Posay este unul din brandurile de top care pune foarte mare accent pe ingrediente și pe rezultate. Produsele lor sunt recomandate inclusiv de dermatologi și asta mă face să am și mai mare încredere în produsele lor. Și eu sunt preocupată de felul în care arată tenul meu și tocmai din acest motiv încerc să folosesc produse cât mai bune și să fiu atentă la ceea ce-mi aplic.

Nu foloseam vitamina C până-n momentul în care am primit coletul La Roche Posay de la Buzzstore în care aveam Vitamina C10 Pură Serum, Mini Hyalu B5 Serum și 3 fiole Hyalu B5 cură concentrată antirid. M-am bucurat enorm de mult că am avut ocazia să încerc toate aceste produse pe care mi le doream de ceva timp.

La Roche Posay este un bun partener al medicilor dermatologi. Ei dezvoltă tot felul de formule cu molecule antirid în concentrații optime pentru îngrijirea zilnică, fără a compromite toleranța pentru pielea sensibilă.

Serum VITAMINA C Pură La Roche Posay

Vitamina C Pură stimulează producția de colagen și reduce ridurile și liniile fine. Neurosensina – compensează senzația de disconfort și calmează intens pielea. Acidul Salicilic – exfoliază delicat suprafața pielii pentru o piele mai catifelată.

Rezultatul imediat – pielea este vizibil mai catifelată și rehidratată. Pe termen lung ridurile și liniile fine sunt vizibil reduse. Aceste aspecte le-am remarcat și eu pe tenul meu. Folosesc vitamina C de 2-3 ori pe săptămână și am coletul de aproape 3 săptămâni. Sunt foarte mulțumită de acest produs și aștept cu drag și nerăbdare să văd semnele și în ceea ce privesc ridurile pentru că asta mă deranjează cel mai tare.

Eu aplic Vitamina C dimineața și seara pe față și gât(obligatoriu). Nu uitați să aplicați SPF în zilele în care folosiți produse de genul. La Roche Posay recomandă să fie măcar un SPF 15, dar eu aș zice că ar fi bun un SPF 30 minim pe perioada rece, și SPF 50 vara. Trebuie să ne protejăm de soare pentru că aceste produse sensibilizează destul de mult tenul și trebuie să prevenim apariția petelor pigmentare.

Îmi place mult faptul că am primit 3 sticluțe distincte de vitamina C care sunt echivalentul unui produs full size. Mă încântă să folosesc varianta aceasta micuță pentru a nu sta foarte mult timp cu sticla desfăcută și cred că este mult mai bine așa. Sticla are un capac cu care este închisă, iar separat avem pipeta care se atașează sticlei după ce aceasta este desigilată.

Fiole Hyalu B5 de la La Roche Posay

Fiolele sunt extrem de eficiente și rezultatele în urma folosirii acestora mi se par destul de rapide și evidente. Acidul hialuronic pur hidratează și reumple pielea. Vitamina B5 ajută la repararea barierei cutanate, calmează tenul sensibil. Cupru albastru are efect anti-oxidant și pro-recuperare. Aceste fiole promit un EFECT DE LIFTING imediat, iar după o oră reumple și repară pielea.

Se aplică timp de o săptămână pentru un echilibru perfect și se repetă după un timp. Jumătate de fiolă se aplică dimineața și jumătate seara. După încheierea curei, se poate continua rutina antirid cu Hyalu B5 Serum.

Hyalu B5 Serum

Hyalu B5 Serum hidratează și reumple pielea. Acesta are două tipuri de greutăți moleculare. Vitamina B5 ajută la repararea barierei cutanate și calmează tenul sensibil. Madecassosida regenerează, recunoscută pentru efectul său calmant, în special în asociere cu Vitamina B5. Acesta se aplică dimineața și seara pe față, gât și decolteu. Textura fresh are o absorbție rapidă în piele și o formulă non lipicioasă.

Nu uitați să folosiți și o cremă cu protecție solară pentru că această vă protejează. Eu mă declar extrem de mulțumită de aceste produse și sunt curioasă care vor fi schimbările după ce voi termina aceste produse. Vă țin la curent în acest sens.

Voi folosiți produse antirid? Ați încercat vreunul dintre aceste produse?

You may also like

13 comentarii

  1. Îmi plac foarte mult produsele lor… Am și eu un serum de la ei…imi place maxim… Pe cel cu vitamina C nu am avut ocazia sa îl încerc… Testare plăcută

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.