Rochii pentru femeile cu forme

Îmi aduc și acum aminte că acum câțiva ani nu aveai foarte multe magazine din care îți puteai cumpăra haine dacă aveai câteva kilograme în plus. Locuind într-un oraș mic, aveam un singur magazin care se chema „Haine pentru grași și grăsuți”. Mi se părea total aiurea să vezi numai femei supradimensionate care intrau acolo și găseam doar chestii largi care veneau fără nici o noimă pe corp.

Unde găsim rochii mărimi mari

Mă bucur să văd că acum sunt foarte multe site-uri care au fel de fel de modele de rochii mărimi mari. Indiferent de câte kilograme ai poți să-ți găsești haine potrivite și chiar dacă este nevoie să porți rochii marimi mari 5XL poți fi feminină.

Îmi plac modelele de rochii care pun accent pe atuurile fiecărei persoane. Chiar dacă o femeie este cu forme șigur are ceva de arătat și nu trebuie să-și pună un sac pe ele. Chiar și rochiile lejere pot pune o siluetă în evidență. Sunt foarte multe persoane în online care sunt plinuțe și nu se ascund de asta, ba chiar am văzut că poartă cu succes rochii mulate. Este o plăcere să văd că nu au nici un fel de problemă cu ceea ce zice lumea și fiecare ar trebui să se uite în pătrățica lui. Se pare că în ultimul timp multe persoane sunt fixate în a-i critica pe cei din jur înainte de a se uita la ei. Poate că nici cei care critică nu sunt perfecți.

Neer.ro este unul din site-urile care oferă foarte multe modele de rochii și am rămas plăcut surprinsă să văd că se găsesc inclusiv rochii de seara marimi mari. Consider că este un mare plus pentru persoanele care nu știu de unde să-și cumpere astfel de ținute.

Modele de rochii

Chiar dacă rochiile de mai sus sunt pentru femei care poartă mărimi mici, să știți că pe site se pot găsi modele care pot ajunge până la 5XL. Mie îmi place modul de prezentare al acestora și faptul că modelele pot fi văzute pe persoane care le poartă pentru că în felul ăsta îmi pot da seama ce fel se așează pe corp.

Pentru persoanele cu un bust generos se poate apela la rochii mai strâmte în partea de sus și șoldurile să nu fie puse în evidență. O rochie lungă precum cele de mai sus pot fi modelele ideale care pot avantaja un corp de genul. O persoană care are picioare frumoase poate apela cu brio la rochii midi pentru a-și lăsa picioarele la vedere. Nu cred că rochiile scurte sunt potrivite și cred că ar fi bine să le evităm oricât de bine am arăta. Mai bine să fie purtate de adolescente.

You may also like

6 comentarii

  1. Ma intristez foarte mult cand vad ca oamenii se uita urat si isi bat joc de persoanele grase!Asta e o rautate mare si spune multe despre caracterul unui om!Fiecare e frumos in felul lui si mai ales ca nu stim nimic din povestea vietii acelei persoane!Rochiile sunt foarte frumoase asa lungi si inflorate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.