Creme Photoderm de la Bioderma și efectele lor miraculoase(pro sau contra)

Bioderma este o firmă recunoscută pentru produsele lor bune. Au niște dermato-cosmetice care au salvat multe fete de la probleme ale tenului. Eu sunt o persoană care are un un ten fără probleme și n-a avut nevoie de produse minune ca să mă mențin pe linia de plutire. În urmă cu 2-3 ani m-am trezit cu câteva pete pe față și am fost la dermatolog așa că mi-a prescris câteva produse care să mă ajute să scap de aceste pete.

V-am povestit aici despre ceea ce mi-a dat dermatologul și chiar dacă au trecut mai bine de 3 luni în care am respectat cu sfințenie ceea ce mi-a prescris, vă mărturisesc că singura schimbare vizibilă este o ușoară decolorare a acestora. Petele sunt la locul lor doar că nu sunt foarte pronunțate. Mă gândeam că o parte dintre ele vor dispărea complet, dar se pare că m-am înșelat. Vă povestesc astăzi despre 2 produse pe care le-am încercat de la Bioderma și părerea mea sinceră despre acestea.

Crema Photoderm M Bioderma

Crema aceasta mi-a fost dată de către dermatolog. Am citit un pic despre ea și am înțeles că aceasta ar fi foarte potrivită pentru persoanele care au problema mea, mai exact petele apărute după sarcină. În descrierea ei se specifică că este specială pentru persoanele care au acea mască de sarcină. Până acum nici nu știam că aceste probleme pot fi cauzate de sarcină. Mă bucur că aflu lucruri noi și sper să informez cu această ocazie și alte persoane.

Crema promite:

 • minimizează riscul de pigmentare
 • reduce petele existente
 • acoperă petele și uniformizează tenul

Am folosit-o până la ultima picătură și pot să spun că face ceea ce promite. Eu i-am găsit și câteva puncte slabe și mi-aș dori să găsesc o cremă cu beneficiile de mai sus și cu câteva mici modificări conform problemelor descoperite.

Puncte slabe:

 • nuanța este mult prea închisă. Eu am tenul destul de închis, iar crema este foarte închisă. La o simplă aplicare a cremei, aceasta se vede pe fața mea. Este ca și cum aș folosi un fond de ten mai puțin potrivit tenului meu
 • mai multe nuanțe disponibile. Petele mele nu sunt foarte închise ca și culoare. Sunt pete micuțe de culoare care se acoperă cu un simplu BB cream. Poate că ar fi fost mai interesant ca această cremă să aibă măcar 2-3 nuanțe din care să-ți poți alege
 • atenție cu zona ochilor. Am folosit-o inclusiv pe plajă și întâmplarea a făcut că m-am atins mult prea aproape de ochi. Rezultatul a fost o lăcrimare pe un termen suficient de lung. La fel s-a întâmplat și atunci când m-am dat cu cremă și am intrat în apă. Contactul de apă sărată și cremă a fost o nebunie pentru ochii mei. Aveți grijă și evitați

Puncte forte

 • SPF 50 este una din cele mai bune calități ale cremei. Persoanele care au probleme de genul, trebuie să folosească o protecție ridicată și această cremă bifează acest punct
 • cantitatea de 40 ml poate părea mică, dar este suficient de spornică să ajungă o perioadă lungă de timp. Se recomandă ca în momentul în care stați mai mult de 2 ore în soare s-o reaplicați
 • luptă cu petele existente și încearcă să le acopere pe cele vechi
 • fără parabeni
 • rezistentă la apă

Nu știu dacă în gama lor de produse, cei de la Bioderma mai au și alte produse de acest gen. Exceptând minusurile găsite cred că este o cremă bună. Îmi doresc să ajung la dermatolog și să văd dacă nu cumva trebuie să folosesc o altă cremă sau trebuie să merg în continuare cu aceasta.

Crema Photoderm Nude Touch

Crema aceasta matifiantă a fost lansată cu surle și trâmbițe de către diverse bloggeri și mă bucur că am primit și eu una cadou. Mi se terminase prima cremă despre care v-am vorbit și am vrut s-o folosesc pentru că aveam impresia că sunt candidata perfectă a acestei creme. Am tenul mixt și aveam nevoie de o cremă cu factor de protecție mare.

Din această cremă am folosit cam un sfert de tub. Se pare că și ea este spornică și nu se consumă foarte ușor. Cu toate astea am câteva sfaturi sau puncte slabe și pentru aceasta și vreau să vorbesc punctual.

Puncte slabe:

 • crema este mult prea lichidă. Este efectiv ca o apă colorată și dacă nu ești atentă riști s-o pierzi printre degete.
 • sistemul de dozare nu avantajează produsul pentru că mi se pare destul de complicat de aplicat
 • este foarte greu să-ți poți alege culoarea din descrierea online

Puncte forte:

 • matifiază bine și cred că face față cu brio la acest punct. Poate că persoanele cu grave probleme, nu vor beneficia de cele 8 ore. Totuși, tenul va arăta bine o perioadă lungă de timp.
 • SPF 50 este cel mai important pentru mine
 • ambalajul este din plastic și este ușor de transportat
 • rezistentă la apă

 

Ca o concluzie: Aceste creme sunt bune doar că nu mă mulțumesc și nu mi-aș mai dori să le folosesc. Punctele forte m-au convins să pot încerca și altceva. Sper să găsesc produse care să-mi satisfacă dorințele.

Voi folosiți creme Bioderma? M-ar ajuta și pe mine să-mi menționați și alte produse de la ei!

You may also like

19 comentarii

 1. În general BIODERMA are produse calitative, am avut ocazia sa încerc noul lor fond de ten Photoderm Nude Touch SPF 50 dar sincer pe mine nu ma dat pe spate mai deloc, e mult prea lichid si are un sistem de dozare cam aiurea în plus nici nu face ceea ce promite. La acest capitol ma cam dezamăgit BIODERMA, recomand apa lor micelara.

 2. Pe prima nu am testat-o, dar pentru ca e colorata, nu ma tenteaza. Cremele lor colorate sunt inchise pentru mine. La fel s-a intamplat si cu BB Cream-ul, dar am reusit sa il folosesc cu un alt bb cream si sunt ok impreuna.
  Cat despre Nude Touch nici pe mine nu m-a multumit 100%, dar asa cum ti-am zis, aplic produsul duminica, cand nu ma machiez si sunt multumita in perioada asta de ea, desi nu este super rezistenta, dar 4 ore tot arata bine tenul. Adica, il coloreaza putin si cel mai important, ma protejeaza cu acesl SPF50+.

 3. Am folosit de la Bioderma o crema pentru copii care este destul de buna, hidrateaza perfect pielea dupa baita.

 4. Am folosit in trecut Bioderma, recunosc ca acum folosesc alt tip de produse care mi se potrivesc mai bine pielii mele. Dar si pe acestea le-am folosit cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.