Accesorii pentru telefoane la reduceri de la Ideal of Sweeden

Telefoanele sunt indispensabile din viața noastră și nu cunosc nicio persoană care să nu aibă un astfel de accesoriu. Chiar și la școală au copiii telefoane. Nu cred că din clasa întâi sau a doua, dar din clasa a treia sigur au majoritatea. Este mult mai ușor să vezi exact unde este copilul, este un mijloc de a-l monitoriza și de a fi în contact în permanență cu el.

Accesorii la ofertă de Black Friday

În momentul în care ne cumpărăm un telefon trebuie să avem grijă să folosim accesoriile potrivite care să-l protejeze și să ne ajute să ne bucurăm de el tot mai mult timp. Smartphone-urile nu sunt tocmai ieftine și trebuie să îl folosim o perioadă suficient de lungă pentru că nu-l schimbăm în fiecare an. În primul rând avem nevoie de o husă. Husele de telefon sunt preferatele mele. Acestea protejează telefonul ca nu cumva acesta să sa zgârie de obiectele din geantă sau din buzunar, iar în eventualitatea în care-l scăpăm să atenueze șocurile.

Multe dintre telefoane au ecranul sensibil. Eu am IPhone și ecranul este din sticlă, iar o mică scăpătură îi poate fi fatală. Am făcut eforturi mari ca să mi-l cumpăr așa că încerc să am grijă de el. Folia de sticlă are rolul de a prelua din șocurile căzăturii și în cazul în care lovitura ar fi mult prea puternică aceasta se sparte și ecranul telefonului rămâne intact.

Reduceri de 50% pe tot site-ul Ideal of Sweeden

Ideal of Sweeden are reduceri mari în perioada asta pentru că ei au Black Friday și reduceri la toate produsele de pe site. Eu mi-am comandat o husă pentru telefon și o husă pentru căști în aceeași nuanță. Îmi surâde ideea că mă pot asorta și în felul ăsta.

Ideal of Sweeden has the craziest Black Week campaign – 50% OFF EVERYTHING

Pe site m-au atras și gențile lor care par suficient de încăpătoare și micuțe ca și dimensiuni. În plus, și compartimentarea cred că mă avantajează și sunt extrem de nerăbdătoare să primesc coletul.

Voi ce accesorii folosiți pentru telefonul vostru? Vă place geanta aleasă de mine?

You may also like

10 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.