Pregătirea ținutei perfecte pentru Revelion

Revelionul este la un pas distanță și parcă n-aș vrea să fiu luată prin surprindere. Îmi doresc să mă organizez din timp și să merg undeva. Am tot încercat fel de fel de metode de a sta acasă, să merg la un prieten sau alte artificii care să mă ajute să fac trecerea dintre ani într-o companie plăcută și totuși prefer să merg la un restaurant. Chiar dacă nu sunt eu cea mai petrecăreață persoană, dar schimb atmosfera și acest lucru îmi dă un vibe tare bun. Tocmai din acest motiv vreau ceva special, dar nu exagerat de elegant.

Rochie sau pantalon?!

Rochie port foarte rar. De fapt mă îmbrac în rochie doar atunci când merg la un botez, o nuntă sau cum ar fi revelionul. Am foarte multe astfel de haine, dar parcă atunci când ies îmi doresc ceva nou pentru că așa mă simt eu mai bine. Rochiile mă fac să mă simt extrem de feminină și parcă mă pun tare bine în evidență. Prefer modelele A line și ca lungime să fie medie. Cel puțin așa ar arăta rochia pe care eu mi-aș dori să o port.

La ultimul eveniment la care am participat am văzut că foarte multe fete purtau pantaloni evazați. Nu sunt tocmai stilul meu pentru că sunt înaltă și parcă nu s-ar vedea tare frumos, dar aș încerca. Am câteva idei în minte și vreau să-mi comand ceva după Rihoas.

Nu am nicio rochie de satin. Mi se pare că este foarte feminină și elegantă. Cred că ar fi o opțiune bună pentru seara de Revelion. Este suficient de elegantă, nu este absolut deloc vulgară și cred că accentuează exact lucrurile care trebuiesc puse în evidență la o femeie.

Rochie de catifea

Rochia de catifea mă atrage ca un magnet. Este ușor sexy, dar foarte confortabilă. Faptul că este dintr-un material ceva mai gros mă face să mă simt bine și confortabil. Culoarea electrizantă atrage priviri și nu prea ai cum să treci neobservată cu așa o rochie.

Cred că ar trebui să mai caut ceva accesorii care să se potrivească cu ținutele alese. Mie îmi plac mult cerceii așa că mă axez mai mult pe cercei. Dacă îmi găsesc o pereche de cercei mai mare atunci nu-mi mai pun nicio altă bijuterie.

Voi ce planuri aveți de revelion? Știți ce veți face și ce veți purta în seara dintre ani?

You may also like

12 comentarii

  1. Se poartă glamour-ul, strălucitorul. Dar asta nu înseamnă să purtăm doar pentru că se poartă. Port ceva care mi se potrivește, dar care se înscrie cât de cât și în trend. și întotdeauna port ceva nou, ceva special în noaptea de revelioan, chiar dacă stau acasă, deoarece este o noapte unică. Este un nou început.
    Mulțumesc pentru recomandări! Catifeaua este în lista preferințelor mele.

  2. Îmi place ca in vacanta de sărbători sa ma odihnesc,deci întotdeauna aleg sa fac Revelionul acasă,sau cel mult sa dam o fuga pana la prietenii noștri. Despre ținuta…ceva lejer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.