Cumpărături eficiente în ambalajul potrivit

Mi s-a întâmplat de câteva ori să merg la cumpărături și să primesc pungi prea mari sau mai puțin calitative. Firmele mari investesc în calitate nu au probleme în acest sens. Vreau să vin în ajutorul firmelor la început de drum care vor să pună în valoare produsul sau care-și respectă clienții.

Ambalaje personalizate

Consider că piața a ajuns la un anumit nivel și că o anumită calitate este impusă. Cel puțin consumatorii se așteptă la detalii de acest gen. Recunosc că atunci când îmi comand mâncare acasă sunt atentă la detalii de genul, dar și la modul în care sunt ambalate produsele. Este extrem de important ca o ciorbă să vină într-o farfurie rezistentă care să ajungă în siguranță la mine, dar și farfuriile împărțite în mai multe categorii pentru ca mâncarea să nu ajungă amestecată.

Inclusiv pungile în care sunt transportate produsele au nevoie de o atenție specială. Acestea trebuiesc personalizate cu numele firmei. În plus, aceasta trebuie să fie calitativă pentru a putea ajunge la destinație intactă.

De unde găsim ambalaje

Fiecare afacere are nevoile ei așa că ambalajele diferă de nevoile fiecărei activități în parte. Trebuie să avem în vedere și faptul că prețurile date pe acestea ar trebui să le includem în prețul final pentru a amortiza și această cheltuială.

Evamar este una din firmele care are astfel de oferte referitoare la toate tipurile de ambalaje. Au o gamă atât de diversificată încât consider că atinge o plajă destul de mari de activități. Un alt aspect important este faptul că prețul final al unui astfel de pachet poate fi personalizat și în funcție de cantitatea comandată prețul poate fi modificat destul de mult. Evident că fiecare își dorește vânzări mari și că ar fi de preferat să avem multe comenzi doar că trebuie să previzionăm întâi cum vor sta vânzările în perioada următoare și apoi să ne putem face un grafic în acest sens. Putem comanda mai rar și cantități mai mari de ambalaje doar pentru a economisi.

Oferta de Black Friday Evamar este suficient de tentantă în așa fel încât puteți să o analizați puțin dacă vă interesează subiectul. În categoria de reduceri intră și pungile de patiserie & colțare hârtie natur, sacoșe hârtie, cutii pizza, boluri supă de unică folosință, pahare din carton, etc. Reducerile pot fi de până la 70% așa că nu este deloc de neglijat oferta lor.

Cât de important este ambalajul unui produs în alegerea acestuia? Sunteți atenți la detalii de acest gen?

You may also like

12 comentarii

  1. Îmi plac ambalajele personalizate.Pana la urma,înainte de a descoperi conținutul unui cadou,primul care ne atrage atenția este ambalajul.

  2. Îmi plac pungile persilonalizate… Cand nu am plăsuța după mine sunt destul de atentă la punga pe care o cumpăr… Am pățit sa mi se rupă…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.