Cum să alegi cel mai bun aparat de aerosoli

Aparatele de aerosoli sunt absolut necesare atunci când ai copii. De-a lungul timpului am tratat nenumărate răceli și cu ajutorul acestui aparat și rezultatele au fost cele așteptate. Cred că acesta poate fi ales sub îndrumarea unui medic sau la recomandarea unei prietene. Am să vă explic exact și cum l-am ales eu.

Rolul aparatului de aerosoli

Aparatul de aerosoli are rolul de a transforma medicația solidă sau lichidă în vapori ușor de inhalat de către persoana care utilizează un nebulizator. Cu ajutorul aparatului de aerosoli, medicația este introdusă la nivelul căilor respiratorii și ajunge foarte ușor în plămâni. Vaporii ajunși în organism prin intermediul unui nebulizator pot avea diverse efecte terapeutice.

Cum am ales eu aparatul de aerosoli

Am ajuns la medicul pediatru cu o răceală destul de urâtă a fetiței mele și recomandarea acesteia a fost să-mi cumpăr un aparat de aerosoli pentru că voi mai avea nevoie de el. Mi-a spus să aleg ce cred eu pentru că toate sunt bune. Acela a fost momentul în care am început să caut pe grupuri și forumuri tot felul de informații care să mă ajute. La îndemnul mămicilor, care deja foloseau un astfel de aparat, mi s-a zis să iau un aparat care nu scoate zgomote foarte mari pentru că sperie copiii.

Unul dintre modelele pe care l-am luat în calcul a fost cel de mai sus. Criteriile pe care le-am avut în vedere au fost modul silențios al acestuia, dar și stabilitatea pe care o are. Sunt convinsă că funcțiile pe care le are sunt mult prea complexe față de capacitatea la care eu îl folosesc. Eu l-am găsit la un preț bun pe Babyneeds.ro și nu am stat foarte mult pe gânduri. A ajuns destul de repede și asta m-a ajutat să-l pun la treabă imediat.

Eu nu susțin că acesta este cel mai bun aparat de aerosoli. Poate că sunt și alte modele care pot fi luate în calcul doar că eu aveam nevoie de o soluție rapidă și nu am avut foarte mult timp ca să mă decid. În plus, dacă vreți să faceți o achiziție din timp, puteți să profitați de reducerile de BlackFriday de la Babyneeds.ro și puteți face o economie.

Substanțe care pot fi folosite pentru nebulizator

Nebulizatorul este folosit de mine în special la răceli. Eu încerc să tratez problema de sănătate a copilului 2-3 zile, dar dacă tusea persistă merg la medic. O tuse de genul poate să ajungă tot mai aproape de plămâni și tot timpul mi-a fost frică să ajung în spital cu copilul pentru o pneumonie sau o problemă pe care aș fi putut s-o tratez la timp.

Dacă văd că totul începe cu tuse atunci încerc să-i ofer un minim de tratament pentru a vedea dacă reușesc să rezolv eu ceva sau nu. Din start vă spun că nu este cea mai bună soluție, dar nici nu mă pot prezenta la medicul de familie cu o banală tuse productivă. Pediatra la care merg de 8 ani mă ajută de fiecare dată și am primit tot felul de substanțe la nebulizator sau chiar siropuri care combinate fac o treabă excelentă. Ar fi bine să nu faceți combinații la care nu vă pricepeți și nici să faceți experimente pe copil. Important este că am fost la medic, am luat toată schema de tratament și în 10 zile am scăpat de o bronșită destul de păcătoasă fără antibiotic.

Voi folosiți aparat de aerosoli pentru copilul vostru? Vă este de ajutor?

You may also like

15 comentarii

  1. Eu am cumparat acum vreo 2 ani un aparat cu aerosoli si chiar e foarte util pentru raceli sau igiena nasului in perioadele cand sunt predispusa la alergii si tuse. Si bunicul meu e multumit. Pentru copilasi sigur e o alegere buna!

  2. Am folosit si noi foarte des aparatul cu aerosoli cat copii frecventau gradinita, apoi am decis sa-i las acasa in noiembrie si decembrie si acum e mult mai bine, nu mai avem nevoie de el)) Temporar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.