Câștigă bani cu sondaje online

Timpul nostru este prețios și uneori preferăm ca puținul nostru timp să îl petrecem în familie sau făcând lucruri care să ne relaxeze și să ne placă. Multă lume vorbește de un job part time și că ar putea să mai facă ceva în timpul liber pentru a mai câștiga niște bani.

Suntem sclavii banilor și fără bani nu putem face nimic. De cum pășim afară din casă, ne trebuie bani. Fie că luăm o pâine sau cheltuim pe mici plăceri. Nu pot ieși din casă fără să am măcar un leu în buzunar. Varianta să cumperi pe caiet nu cred că funcționează în zilele noastre sau poate că nu știu eu.

Site-uri de sondaje online care plătesc

Sondajele online sunt cunoscute ca fiind serioase. Ele își respectă promisiunile și am preferat să îmi pierd uneori timpul cu ele pentru că am observat că merită. Ca să puteți participa la astfel de sondaje trebuie să vă înscrieți pe site și primiți pe mail sondaje în funcție de profilul pe care l-ați completat. Uneori au nevoie de persoane dintr-o anumită categorie de vârstă, care au consumat diverse produse în ultimul timp sau chiar în funcție de orașul în care locuiți. Din acest motiv unele persoane primesc sondaje mai mult sau mai puține.

În prezent vreau să vă vorbesc despre 2 site-uri cu care eu colaborez și de unde am și retras bani. Nu particip la sondaje la care se promite intrarea într-o tragere la sorți cu premiu un laptop sau alte prostii. Sunt o pierdere inutilă de vreme.

Daedalus online este un site de sondaje pe care îl cunosc de prin facultate. După cum spuneam sondajele pot corespunde profilului vostru sau nu, în funcţie de ceea ce caută ei. Important este să verificaţi mailul şi să intraţi pe mail atunci primiţi sondajul ca să-l puteți completa cât mai rapid. Au un număr limitat de persoane pe care le acceptă și am avut surpriza să mi se spună că acel sondaj a atins limita maximă de respondenți.

daedalus-online-minUn mare minus al acestui site este faptul că sondajele nu sunt făcute și pentru mobil. Marea majoritate trebuiesc completate de la calculator și asta nu mă ajută foarte mult.

Vă spun din start că punctele nu se strâng rapid, datorită faptului că nu vin zilnic sondaje. Nu este nici o frecvență cu care le primiți. Trebuie să aveți răbdare. Ca idee, nu depuneți prea mult efort și nu cred că deranjează pe nimeni să puteți scoate o anumită sumă de bani. daedalus-min

Suma minimă la care se poate retrage este 10 euro. Eu până acum am scos o dată 15 euro și ieri am retras 11 euro. Banii se virează în contul completat pe profil. Eu sunt mulțumită de colaborarea mea cu ei și dacă vreți, puteți încerca. Este alegerea fiecăruia.  Vă puteți crea cont aici

ASK GDF este un site de sondaje online pe care îl apreciez foarte mult. Îmi plac sondajele lor. Punctele primite pentru sondaje sunt în funcție de complexitatea acestuia. Am cont de foarte mult timp și am scos o singură dată bani. 1000 puncte = 100 lei( 2 bonuri valorice de 50 lei). Premiul a venit la scurt timp de la solicitarea acestuia prin curier.

gfk-minask-gdf-minLa un moment dat auzisem niște zvonuri că dacă vrei să-ți faci cont ai nevoie de invitație. Nu știu cum este acum, dar dacă nu reușiți îmi puteți lăsa un mesaj cu mailul sau să mă contactați pe facebook și vă pot ajuta.

Questia este ultimul site de sondaje la care m-am înscris. Acesta promite să plătească în momentul în care în cont se strâng 1000 de puncte. În prezent am 902 puncte și sper să ating acel prag cât mai curând. Site-ul este simpluț și ușor de folosit.

questia-minÎmi place că ai zilnic o întrebare și dacă răspunzi la ea ai câte un punct din start. Asta te face să intri zilnic pe site-ul lor. La fel de bine poți propune și tu o întrebare și dacă propunerea ta devine întrebarea zilei primești 25 de puncte. În plus sunt și sondaje foarte scurte la care primești puncte. Întrebările sunt scurte și la obiect și chestionarul durează foarte puțin.

Am auzit persoane care au primit recompense de la acest site și de aia m-am încumetat să îl menționez, chiar dacă eu nu am retras încă de la ei. Am înțeles că ofere bonuri de cumpărături în valoare de 100 lei. Ar mai fi și varianta ca punctele strânse să le folosiți la tombola lunară. Eu nu am îndrăznit, dar o prietenă de pe facebook a câștigat o tabletă. În concluzie, alegerea vă aparține și punctele le puteți gestiona după bunul plac.

Dacă aveţi nevoie de invitaţie ca să vă puteţi înscrie îmi puteţi spune!

Sper să vă fie de folos aceste informații și dacă mai aveți nevoie și de altele, vă stau la dispoziție.

You may also like

32 de comentarii

 1. Pe Daedalus online am scos si eu de 3 ori pana acum, iar pe Questia o singura data, ce nu mi-a placut la ei ca am primit voucherul dupa 2 luni de zile

  1. Am auzit persoane care au scos de la questia si au primit premiul rapid, dar am auzit si persoane care au primit dupa 3 luni!!! Nu stiu ce sa zic. Bine ca il da pana la urma! Sunt dispusa sa astept! 🙂

 2. Am scos bani de la aedalus o data sau de doua ori. Jtn plateste in cont de paypal la 100 puncte – am scos o data. La ipsos am luat bonuri de vreo 2 ori, chiar acum am unul pe drum

 3. Eu nu stiam de nici unul !Sincer am fost reticenta la astfel de site-uri.Dar daca tu ai primit banii…ma inscriu si eu!:)Multumim de pont!(pentru noi cele care nu stiam de ele)

 4. sunt ok si eu le folosesc ideea e ca in ultima perioada nu prea am mai avut timp de ele si oricum am facut sondaje timp de 2-3 ani ca sa ajung la prima retragere

 5. Sunt inscrisa si eu la unele. Insa ma cam enerveaza. Sunt sondaje lungi, uneori nu foarte clare la intrebari. De aceea mai zic pas. Practic nu am timp sa stau 20 de minute pentru un sondaj.

 6. Pe bune acum, daca as avea timpul necesar, jur ca as face-o si pe asta! Chiar sunt curioasa care e suma care s-a strans cel mai mult din sondaje. 😛

  1. Te referi cat am scos eu din sondaje? Nu se scot sume fabuloase, dar pe mine ma relaxeaza sa completez astfel de sondaje si in plus acestea vin rarut

 7. Salutări. Eu am experimentat chestia cu sondajele. Am conturi pe vreo 15 platforme de acest gen. Am strâns până acum de la câțiva euro până la aproape o sută de lei. Banii sunt transferați în contul de paypal sau, după caz, transformați în bonuri de masă. Ideea e că ar trebui să vă faceți, zic eu, conturi pe mai multe platforme pentru că fiecare site vă va trimite maxim două sondaje pe lună. Și vă apucă 80 de ani până să ajungeți să strângeți bani dintr-un singur cont.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.