Kalapod.net – încălțăminte pentru toate buzunarele și oferte de Black Friday

Kalapod.net este unul din site-urile pe care le cunosc de foarte mult timp și chiar am făcut câteva achiziții drăguțe de la ei. Îmi place diversitatea de produse de pe site-ul lor și dacă sunt în căutarea unor perechi de încălțăminte mai aparte, am șanse mari să găsesc la ei pe site și să-i pot achiziționa la niște prețuri bune.

Preț mic = calitate

Prețul este unul dintre criteriile importante atunci când intenționăm să facem achiziții noi. Și ca să vă mai surprind încă o dată vă spun din start că zilele astea găsim reduceri pe Kalapod.net de Black Friday pentru a se alinia trendului cu reduceri. Și vreau să vă arăt exact despre ce vorbesc acum și să vă arăt că nu sunt doar vorbe goale, ci vin și cu probe care să vă convingă.

De multe ori apare reticența că un produs este prea ieftin și calitatea acestuia s-ar putea să lase de dorit. Lăsând prejudecata asta deoparte, am făcut prima achiziție pentru o nuntă și mi-am luat acum ceva timp niște pantofi cu toc, lăcuiți care au fost perfecți pentru ceea ce aveam eu nevoie. S-au comportat foarte bine și dacă, dacă mă gândesc bine, cred că-i mai am și acum. Nu a fost singura experiență pentru că-mi amintesc că am luat chiar și o pereche de ghete pentru iarnă pe care le-am purtat foarte mult timp și au rezistat tuturor testelor mele.

Botine 29,90 lei

Reduceri de Black Friday

În perioada 9 – 13 noiembrie Kalapod are o serie de produse reduse așa că merită să aruncați o privire pe site. Am vrut să menționez prețul botinelor de mai sus pentru că acestea sunt incluse pe lista produselor reduse. Pe lângă diversitatea de modele de pe site am observat că au disponibile majoritatea numerelor și să nu stați cu gândul că sunt la reducere și mai sunt doar câteva numere la acestea. În plus, pe site găsiți și genți, ceasuri, șosete sau alte accesorii de genul.

Pe site pot fi găsite și încălțăminte pentru bărbați, dar și pentru copii. Încălțămintea de damă predomină, dar vă asigur că sunt suficiente modele și în celelalte categorii. La toate categoriile sunt menționate și dimensiunea încălțămintei din interior pentru a putea face o mică verificare înainte de a comanda dacă acel model ni se potrivește.

Voi cumpărați încălțăminte online? Ați auzit până acum de Kalapod? Sunt curioasă dacă v-ați comandat până acum ceva de la ei?

You may also like

12 comentarii

  1. Imi place sa profit de oferte la incaltaminte. Mi-au ajuns azi niste bocanci gri deschis si as mai avea nevoie de niste incaltaminte pe maro. Inca nu m-am decis ce. Sper sa gasesc la Kalapod.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.