Povestea produselor la 1 cent

Îmi place să văd strategiile de marketing ale unor site-uri, ca de exemplu cele chinezești, care promovează diferite oferte numai să te determine să cumperi de la ei. V-am mai povestit despre produsele lor la 1 cent. De fiecare dată primesc întrebări de genul …. hainele la 1 cent sunt de unica folosință? chiar arata ok? oferta este adevărată?

Produsele la 1 cent sunt în cantități limitate și sunt schimbate periodic produsele dar încă nu am aflat la ce perioadă de timp. Pe o comandă poate fi ales un singur produs de acest gen. Acesta costă un cent doar că pentru ele plătiți transportul. Transportul se calculează în funcție de greutatea produsului așa că această valoare nu este fixă. Ca să puteți cumpăra un produs la un cent trebuie să vă cumpărați și alte produse care în total să însumeze cel puțin 10$. În acești 10$ nu trebuie să fie inclus și transportul.

Am dat extrem de multe comenzi și din propria experiență pentru a comanda un produs la un cent și comanda aferentă ajungi la o comandă în jur de 20$. Adică dacă vă faceți un calcul scurt de acești bani vă luați ceva produse.

Concluzionând, rochia la 1 cent și 2 pulovere ajunge 20$. Nu uitați că hainele de vară sunt mai valoroase și cântăresc mai puțin așa că am să revin cu un astfel de articol să vedeți ce vă puteți lua.

You may also like

7 comentarii

  1. Am vrut sa profit zilele trecute de oferta, nu stiam toate detaliile pe care le-ai explicat tu foarte bine la inceputul articolului asa ca am fost putin dezamagita si am lasat balta comanda; Asta doar pt ca nu ma asteptam la acele reguli dar oferta era buna anyway.
    Imi place bluza cu buline aleasa de tine.

  2. Eu o singura data am comandat un produs la 1 cent, dar a fost o bluza cu o calitate tare proasta. Nici nu am pus-o pe blog 🙂 Depinde mult de model dar, cred eu, si de noroc. Pupici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.