Produse Institut Esthederm potrivite pentru vară

Produsele celor de la Institut Esthederm le-am descoperit acum aproape 2 ani și sunt foarte încântată de ele. Mi se pare că sunt foarte bune și am început să întind frecvent mâna după ele. Unul dintre produsele lor cele mai folosite este apa celulară care se comportă tare bine pe tenul meu. De data asta am primit un colet cu alte produse tentante care se potrivesc perfect vara.

Sun Pudră Bronzantă Fotoprotectoare Institut Esthederm

Pudra este de un real ajutor pe perioada verii pentru că ne ajută să ne reglăm sebumul și să ne păstrăm tenul matifiat o perioadă mai lungă de timp. Ea nu ar trebui să încarce tenul așa că poate fi reaplicată ori de câte ori este nevoie. Așa se face că am descoperit pudra bronzantă de la Institut Esthederm care m-a atras încă de la prima clipă. Unul dintre aspectele importante pentru mine este ca aceasta să aibă oglindă. Acest produs vine într-un ambalaj solid și evident cu oglindă. Cu alte cuvinte, prima oară am fost atrasă de aspectul pudrei și de faptul că aceasta are sculptată în pudră un soare. Mi se pare un detaliu drăguț.

Pudra oferă luminozitate pielii, matifiază, reglează excesul de sebum și previne fotoîmbătrânirea. Rezultatul este aproape instant și se poate observa că tenul are nuanța uniformizată. Nuanța pudrei este universală și este potrivita pentru orice fototip.

Gel de duș micelar

Vara este acel perioadă din an în care facem dușuri tot mai dese și asta pentru a ne răcori cât putem de mult. Dacă trebuie să mergem la mare sau la piscină, dușul este absolut necesar pentru că trebuie să scăpăm de nisip sau clor. Gelul de duș micelar are rolul de a prelungi bronzul datorită acțiunii hidratante. În același timp pielea este curățată în cel mai bland mod (fără săpun, silicon, sulfați). Pielea rămâne curată și hidratată, fiind îndepărtate ecranele fotoprotectoare, nisipul, sarea și clorul.

Eu sper că v-am convins că sunt 2 produse bune care nu ar trebui să vă lipsească vara asta. Mă bucur tare mult că fac parte din trusa mea de vacanță și cu siguranță săptămâna viitoare le voi folosi și mai des pentru că intru oficial în vacanță.

Care sunt produsele indispensabile în vacanță? Ați încercat vreunul din aceste 2 produse?


You may also like

15 comentarii

    1. Pe acestea nu le-am încercat ,dar am folosit produse de la ei și mi-au plăcut ,au produse foarte bune .

  1. De la ei am încercat doar apa celulara care mi-a plăcut tare mult. Sunt sigura ca și celelalte produse sunt la fel de bune

  2. Buna! Nu am folosit produse de la ei, gelul de dus e tentant.
    Cand merg in vacanta iau toate produsele importante, gel purificator de spalat pe fata, creme fata, gel de dus, sampon, gel spalare intima. Mai folosesc si gelul de dus de la hotel uneori, de test. Numai bine! O zi frumoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.