Curățenia este ca o joacă de copil dacă folosești Swiffer

Astăzi vreau să vă vorbesc despre un capitol mai puțin plăcut din viața mea. Nu sunt genul de persoană care să iubească să facă curățenie toată ziua și la sfârșitul zilei tot haos să fie. Cei care au copii știu exact la ce mă refer. Dimineața totul este pus la punct și până seara casa este întoarsă cu fundul în sus. Pe lângă asta, praful ăsta parcă izvorăște de nicăieri. Despre praf, curățenie și alte lucruri din astea vă spun și eu. Ideea este că mă folosesc de câteva accesorii noi care par a face minuni.

Pămătuf Swiffer(Duster)

Praful este cel mai mare dușman al meu. Nu înțeleg de unde tot apare și chiar mi-aș dori să fie o rețetă minune prin care să pot scăpa pentru o săptămână de el. Îl șterg cam o dată la 2-3 zile și parcă tot am impresia că ar trebui s-o fac mai des. În primăvară când geamurile erau închise era aceeași problemă. Măcar acum stau cu toate geamurile deschise și să spun că ar fi justificată apariția prafului în casă.

Încerc să o obișnuiesc pe fetița mea cea mare să șteargă măcar praful pentru că este bine să aibă și ea responsabilități. Nu vă imaginați că șterge prin toată casa ci îi las un mic colțișor de mobilă. Evident că nu este câtuși de puțin entuziasmată când are ceva de făcut, dar este mai greu până pune mâna pe pămătuf pentru că este ușor de lucrat cu el și termină repede.

Eu folosesc pămătuful Swiffer cu plăcere pentru că este ușor de folosit și mi se pare extrem de eficient. Acesta captează și reține praful, părul și alergeni de la acarieni, pisici și câini de pe aproape orice suprafață, indiferent de înălțime. Unul dintre marile avantaje ale acestuia este că pămătuful acesta nu împrăștie praful, ci îl reține. Pămmătuful Swiffer se găsește în toate marile magazine și în cutie se găsește suportul plus 4 rezerve. Are un preț foarte accesibil așa că eu cred că merită încercat.

Mop Swiffer

Mopul acesta mi-l doream de ceva timp. A fost un BUZZ BOX care avea un preț bun și în care era inclus acest mop. M-am bucurat foarte mult că cei de la Buzzstore m-au selectat în campania de testare. În colet am găsit mopul cu un cap pivotant la 360° care ajunge în cele mai imposibile locuri, cum ar fi sub frigidere, cuptoare și canapele, precum și colturi sau margini, Lavetele uscate groase ce rețin praful, murdăria și părul, Lavetele umede dizolvă murdăria și o rețin, lăsând un miros proaspăt și curat.

Mi-a plăcut mult pentru că lamela mopului este foarte subțire și mopul în sine este ușor. Este extrem de ușor de folosit și curățenia este o adevărată plăcere atunci când ai un astfel de accesoriu. Am folosit atât lavetele umede, cât și cele uscate și ambele își fac treaba bine. Sunt ușor de montat pe mop și nu trebuie să vă faceți griji din această privință. Nu i-am găsit nici un minus sau dacă vreți să punctez un mic detaliu ar fi faptul că lavetele trebuiesc achiziționate din timp pentru a nu vă prinde descoperite. Dar la fel ca în cazul soluției de pardoseli și acestea se pot achiziționa de la magazinele de profil și totul se rezolvă mai repede decât credeți.

Voi ați încercat vreunul din produsele Swiffer până acum? Care dintre cele două vă atrage cel mai mult?

You may also like

10 comentarii

  1. Nu le-am incercat ,dar am tot auzit de aceste produse că sunt bune .Să le folosești cu mare drag și spor la curățenie .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.