Cină în doi la Gamberetti

Încep prin a spune că n-am mai ieșit doar eu împreună cu soțul de foarte mult timp. Mai exact, cred că înainte de a avea copii. Atunci când am aflat de marea surpriză am fost teribil de încântată. Mi-am rezervat 3 ore pentru această ieșire pentru că știam că este suficient timp ca eu să mă relaxez, să mă simt bine și să luăm cina împreună într-un cadru de poveste.

De ce am mers la Gamberetti?

Gamberetti este un restaurant din Galați care îmi este foarte drag. Eu sunt îndrăgostită de fructele de mare și aici am mâncat cele mai interesante combinații, dar și delicioase în același timp. În ciuda faptului că merg de ceva timp la acest restaurant, mănânc cam același lucru de fiecare dată.

În primul rând, atunci când am fost era anunțată o degustare de vinuri. Nu consum vin foarte des și nici nu sunt o expertă, dar ăsta era un motiv în plus să putem merge și să ne răsfățăm. După ce am ajuns în restaurant ni s-a prezentat vinul Purcari Nocturn și ne-a convins că trebuie să ne luăm o sticlă. Întreaga poveste nu o mai știu, dar cert este că am luat o sticlă de Purcari Rose Nocturne și mi-a plăcut tare mult.

Creveții crocanți sunt absolut delicioși. Cred că la fiecare vizită în restaurant, cel puțin unul dintre noi, își cumpără o porție de creveți. La ultima vizită am descoperit Platoul crocant. Acesta are creveți în crustă de migdale, șalău în crustă de migdale, midii pane, cartofi și 2 sosuri. Este un platou pentru 2 persoane și vă asigur că este un deliciu. Dacă vă place peștele atunci șalăul pane va fi o combinație perfectă.

Eu aș fi vrut să încerc ceva nou și totuși îmi era teamă să nu cumva să dau greș. Am riscat și am ales piept de rață cu piere de păstârnac cu sos de rodie. Pieptul de rață făcut perfect s-a potrivit de minune cu dulceața piureului de păstârnac. Mi-a plăcut mult combinația, dar și alegerea făcută.

Nu puteam să sar peste desert așa că am zis să mă răsfăț și cu o porție de New York Cheese cake. Este unul dintre deserturile mele preferate, știam că dulciurile sunt foarte bune la Gamberetti și l-am luat cu cea mai mare încredere. Este primul cheese cake cald încercat. Gustul a fost bun, plăcut și echilibrat de dulce. Cu siguranță l-a reîncerca și pe viitor.

Experiența noastră la Gamberetti

Am avut parte de o experiență plăcută și relaxantă. Vinul a fost bun de tot și chiar îl recomand. A fost perfect pentru amândoi și l-am savurat simplu. Mâncarea a fost excepțională. Am fost plăcut impresionați ca de obicei. Nici nu cred c-am încercat ceva până acum de la ei și să nu-mi placă. Desertul a fost de vis și dacă vreți încă o recomandare delicioasă puteți încerca Biscuit Milk Cake. Acesta este desertul pe care-l mâncam până acum la acest restaurant.

Sper să vă placă și să vă inspire alegerile mele! să aveți un sfârșit de săptămână frumos și relaxant! Îi puteți găsi pe facebook Gamberetti. Acolo sunt foarte activi și postează constant noutățile momentului.

You may also like

12 comentarii

  1. Suna foarte bine, sunt un pic egoista ca vreau si eu un rasfat ca al vostru, bine zis de mult timp chiar nu am mai iesit si noi, singuri.toate cele bune !

    1. De când nu am mai luat o cina în doi am și uitat cum este ☺️… Super fain restaurantul vostru☺️

  2. Yummy ,numai bunătăți acolo ! Arată extraordinar de bine și sunt sigură că este și foarte delicios .

  3. Un loc minunat și un meniu genial! Sper să ajung cât de curând în Galați și, cu siguranță voi merge la acest restaurant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.