Cine merge la Hanul Vanatorului … ca mine sa pateasca

Nu pot să ies în fiecare weekend iar atunci când o fac vreau să mă simt bine în compania prietenilor. De cele mai multe ori ieșim cam în aceleași locații din diverse motive.Pe de-o parte pentru că ne simțim bine și pentru că au mâncare bună.

hanul-vanatorului-galati3-min

În principiu băieții stabilesc detalii și amănunte referitoare la locații și alte mici detalii așa că dintr-una într-alta au auzit că la Hanul Vanatorului în Galați este o atmosferă de excepție și că ar fi frumos să mergem acolo. Ba chiar se punea problema la un moment dat să facem chiar și revelionul acolo. Restaurantul este în afara orașului, aproape de intrarea în Vânători.

Locația arată foarte bine. Are un stil mai rustic și este foarte mare și în plus cu o terasă mare și frumoasă. Se vede că s-au investit ceva bani acolo. La scurt timp au apărut și niște lăutari care cântau destul de bine deși nu aveam dispoziția necesară să savurez acele melodii. În privința muzicii nu pot reproșa nimic pentru că auzisem unde urma să ajung și știam cam cum va fi programul.

Restaurantul era ocupat în proporție de 80% și are o capacitate destul de mare așa că era ceva forfotă. Meniul arăta la fel de rustic și semăna cu un caiețel căruia i s-a pus un arc și îi lipsea prima pagină dar na … se vedea scrisul și puteai citi în voie. Băutura nu avea prețuri mari dar a trebuit să ne decidem ce mâncăm. Iuby și-a ales scăriță cu cartofi în coajă și eu am ales ceafă cu cartofi în coajă.

Nu am făcut scăriță niciodată acasă așa că de fiecare dată când găsește scăriță își cumpără așa că știa la ce să se aștepte. Fiecare restaurant are un mod propriu de preparare așa că nu știam la ce să mă aștept dar speram să primi ceva bun. Prin fața noastră defilau diverse farfurii aburinde care păreau apetisante, cel puțin de la distanță. Pentru că fetele și-au comandat din start desert am zis să nu mă trezesc eu mai târziu pentru că desertul meu ar ajunge mult prea târziu. Îmi plac mult papanașii așa că am ales o porție de papanași și am întrebat dacă vin cu smântână și gem de vișine. Aș fi înlocuit gemul dar decât cu finetti am preferat vișine. Papanași cu finetti nu am mai auzit ….

bluza-dresslink-min

Bluză – link

Cercei – link

Întâmplarea face că am purtat o  bluză nouă care am primit-o de la Dresslink și am făcut câteva poze prin restaurant cu sau fără mine. Așa că vă pun câteva poze care sper să vă puteți face o idee despre cum arată restaurantul. La terasă nu am reușit să fac pentru că la plecare era așa frig că nu m-am mai gândit la asta.

Cum arăta mâncarea la Hanul Vânătorului

Am așteptat mult, chiar foarte mult mâncarea dar ospătarul ne anunțase că nu va reuși să o aducă prea repede și în plus nici nu îmi era atât de tare foame așa că din punctul meu de vedere nu a fost nici o problemă această așteptare. La masa noastră aveam 4 scărițe de primit așa că …. au ajuns și aceasta arăta cam așa.

hanul-vanatorului-galati-min

În primă fază am zis că n-ar fi tocmai rău și prezentarea pe un fund de lemn arată foarte bine. Am făcut schimb de porții eu cu iubitul și surpriză. Ceea ce se vroia a fi o scăriță era o bucată de carne nepreparată termic care era ….. FIX AȘA CUM O CUMPERI DE LA ALIMENTARĂ. În mod normal aceasta se pune în mâncare și se gătește pentru că aceasta este o carne afumată care dă un gust bun. În mod normal noi trebuia să primit niște carne de porc neafumată și care se vroia a fi făcută pe un grătar. După cum puteți vedea în poze nu se vede nici o urmă de grătar.

O porție de scăriță costa 35 lei așa că la banii ăștia ar trebui să vezi ceva în farfuria aia. Pe lângă această bucată de carne mai erau câțiva cartofi, 3 murături și o bucată de mămăligă. Murăturile au fost bune dar restul nu m-a dat pe spate cu nimic. Bucata nu era prea mare așa că am gustat eu o bucată, a mâncat și iuby puțin și cam asta a fost.

Ceafa mea a fost compusă din vreo 3 bucăți de carne poate un pic mai făcută dar măcar era ok. Față de scăriță, ceafa mea a fost super. Nu m-a dat pe spate dar mi-a plăcut și vreau să vă spun că nu sunt o persoană chiar atât e critică în privința mâncării.

Papanașii au venit după o altă perioadă de așteptare dar nu mă așteptam să văd hanul-vanatorului-galati2-minîn farfurie acei papanași delicioși pe care i-am mâncat în alte locații. Am primit 2 papanași care erau cam colorați pentru că fuseseră lăsați ceva mai mult în ulei și pentru că erau ceva mai prăjiți exteriorul era crocant spre foarte tare. Bila care trebuia să fie deasupra era lemn. Mestecai ceva la ea. Nu am putut să mănânc decât un sfert dintr-unul și cam atât.

Ce părere a avut personalul la sesizările noastre

După ce am servit scărița s-a văzut în în farfurie nu era consumată în totalitate așa că mi-am permis să îl atenționez pe chelner că acea carne nu a fost gătită deloc și i-am arătat bucățile de carne la care el foarte drăguț și amabil a zis că merge la bucătărie să vadă ce s-a întâmplat.

Următoarele băuturi au fost aduse de un alt chelner iar cel care ne servise și cu care vorbisem în primă fază a venit puțin mai târziu și a apărut o dată cu papanașii. Când am întrebat despre părerea personalului din bucătărie s-a scuzat și a zis că bucătăria este arhi plină și că nu poate să vorbească cu ei …. Explicația asta nu m-a mulțumit dar ce aș fi putut să fac?

Normal că atunci când a venit la masă a văzut 3 porții de papanași care erau consumați într-o proporție foarte mică ceea ce ar fi putut fi un semn de întrebare. Când i-a explicat iuby ce dezastruoși au fost a zis …. să văd ce pot face poate nu îi voi mai trece pe notă.

A venit nota

A venit nota și pe notă apăreau 6 porții de papanași(de fapt au fost 3) x 12 lei. Toată lumea s-a gândit că au fost 3 porții și au fost 2 papanași deci …. să fi fost 2 porții pe-o farfurie? Evident că nu avea cum că eu nu am comandat 2 porții, ci una, și am mai întâlnit locații în care se serveau 2 papanași pe o farfurie iar ulterior s-a dovedit că 36 lei erau trecuți în plus pe notă.

Mai era trecută în plus o apă minerală care s-a gândit ospătarul că a adus-o COLEGA atunci când a adus a doua carafă de vin. Nu 7 lei erau problema ci nesimțirea cu care eram tratați.

Această metodă de a fi tratat mai vezi la mare unde totul este pe repede înainte și vor să servească cât mai multe persoane într-un timp scurt. Nu își dau silința prea tare referitor la felul în care arată mâncarea deși am impresia că au evoluat și acolo lucrurile și nu mai găsești chiar bătaie de joc în farfurie.

Vă mai las câteva poze cu puloverul și cerceii de la Dreslink

bluza-dresslink-minbluza-dresslink2-min bluza-dresslink3-min bluza-dresslink4-min bluza-dresslink5-min

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALE
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

You may also like

14 comentarii

  1. Si noi avem tot felul de patanii cu locuri unde mai ieseam sa mancam, dar chiar asa, mai rar.
    Io-s foarte pretentioasa la aspecte privind mancarea si le sesizez imediat. Obsesia mea principala este cea cu mancarea aproape rece pe care ti-o aduce dupa ce si astepti timp bun.
    Oricum, nu cred ca e placut sa auzi, dar astia si-au batut efectiv joc de ei. Cum sa fii atat de nesimtit?
    Cat despre papanasi, in general portia e de cate 2. Dar chiar atat de ticalos sa fii sa dublezi cantitatea pe nota de plata?! Dezamagitor.
    Altii, in locul vostru, n-ar fi platit nimic,ba ar mai si facut un scandal monstru 🙁

    Cred ca nu mai treceti altu’ pragu acestui loc de prost-gust.
    Sa fac o gluma: decat asa, apai mai bine mananci de la McDonald’s.

    1. Pai sa stii ca la MC Donald nu ai cum sa patesti asa ceva. Cred ca cea de la Mc era net superioara acesteia!!! Am fost tare dezamagita de mancare. Clar nu voi mai merge ever acolo si mi-as dori ca si restul persoanelor sa stie de aceste probleme si daca sunt multumiti de muzica sau locatie macar sa nu mai consume din bucataria aia de neprofesionisti

  2. Îmi pare rău pentru experiența neplăcută de care ai avut parte. De peste tot unde am mâncat la Vila Bran mi s-a părut cea mai buna mâncare ever. Adevărat, sunt cam scumpișoare acolo față de mâncarea din zona mea dar sunt un deliciu. Îmi place puloverul la nebunie. <3 Să-l porți sănătoasă!

  3. Imi pare rau ca a trebuit sa ai parte de asemenea nesimtire. Ar fi putut macar sa faca un gest si sa nu puna pe nota papanasii! Puloverul tau este foarte frumos

  4. Offf..din pacate niciodata nu am patit asa ceva, imi pare foarte rau pentru tine. Mai ales ca ati iesit in oras fara buburuza si sperati ca totul sa fie bine..dar se mai intampla astfel de incidente. Imi place puloverul de la Dresslink si cercelusi, iti sta super bine.

  5. doamne fereste! Astia isi bat joc de oameni, zau asa. Eu nu prea ies sa mananc in oras dar asta chiar mi se pare prea de tot. Cum sa pui scarita cumparata din comert pe platou si sa ai pretentia ca ai gatit? Astia fac asa pentru ca stiu celor de la OPC nu le pasa si nu se prezinta acolo daca ii chemi.

    1. Nu l-am recomandat niciodata ci pur si simplu vroiam sa va aduc la cunostinta parerea mea. Este prima si ultima oara cand ajung acolo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *