Prima pictură pe numere de la Dare to paint

Pictura pe numere m-a atras prin simplul fapt că o văd ca pe o relaxare. Nu este nimic complicat și totul este la îndemână. Trebuie doar să aloci suficient timp și să te concentrezi ca totul să iasă bine. Astea au fost primele mele sentimente. A fost acel moment în care mi-am dorit să fac singură un tablou.

Cum mi-am ales tabloul perfect?

În momentul în care mi-am ales tabloul pe care vreau să-l pictez nu mă gândeam la altceva decât la cât de frumos ar arată pe perete. Mi-am ales cel mai frumos model. Pe site sunt sute de modele, care mai de care mai interesante doar că pe mine ăsta m-a atras.

Daretopaint.ro este un site care este foarte bine structurat. Mi-a făcut plăcere să analizez fiecare categorie în parte și să caut modelul perfect pentru mine. Inițial am zis că aș avea nevoie de două tablouri în sufragerie. Mă bucur că am putut să mă rezum la unul. Am zis să văd cum va ieși și câtă răbdare am, dar, trebuie să recunosc, că m-am surprins pe mine.

Kit pictură pe numere – Girl Leads Boy

Mi-a fost greu până am ales un tablou. Inițial mă gândeam că vreau să pictez ceva cu natura, dar tot tablourile cu persoane m-au atras. Într-un final am ales modelul de mai sus. Așteptam cu nerăbdare să-l desfac și să văd exact cum trebuie să fac, dacă îmi ajung culorile, cât de dificil va fi, etc.

Tabloul s-a dovedit a fi destul de greuț și asta pentru că erau multe rubrici micuțe. Era o muncă destul de dificilă să ai grijă de fiecare chenar, să nu depășești fiecare loc, etc. Culorile au ajuns pentru tot tabloul. Îmi era teamă că voi întâmpina dificultatea asta. Se ia câte puțină culoare pe pensulă și eu am optat să încep cu o culoare și să fac cu acea culoare cam tot ce găseam. Asta se explică faptul că vedeți pictat fix în mijloc ceva.

Experiența a fost foarte frumoasă și merită s-o încercați. Ea am pictat mai mult când dormea cea mică pentru că prezenta interes și pentru ea. Dar dacă nu aveți un bebeluș mic prin preajmă, sunt convinsă că va fi o adevărată plăcere să vă pierdeți câteva ore pictând.

Voi ați făcut vreun tablou de genul? Vă tentează să încercați?

You may also like

12 comentarii

  1. Cand te uiti cum era si cum e terminat zici waww si nu iti vine sa crezi ca e facut cu mainile proprii, mi ar placea f mult si mie un asemenea tablou.

  2. Este foarte frumos ,dar sincer nu aș avea răbdare să fac așa ceva .Felicitări pentru tablou ,îmi place ,dar și timp mult ,răbdare trebuie să ai !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.