Cum să îți faci singură șuvițe acasă în câțiva pași simpli

Părul blond a fost mereu în topul preferințelor mele. Mereu mi s-au părut frumoase femeile cu părul blond și am avut mereu o slăbiciune pentru această culoare a părului. Înainte de a mă face blondă am încercat fel de fel de culori, dar se pare că mă reîntorc mereu la blond.

Cât de costisitor este să ai părul blond?

Părul blond este la fel de ușor de întreținut ca toate celelalte culori. Fiecare persoană are nevoie de o îngrijire corectă și corespunzătoare a părului pentru ca acesta să arate frumos, sănătos și strălucitor. Eu am părul blond așa că voi face referire strict la acesta. Sunt câțiva pași simpli care trebuiesc urmăriți și tocmai din acest motiv vreau să punctez acest aspect. Eu folosesc produsele de îngrijire de la Loncolor. Rutina mea de îngrijire a părului este compusă din șampon și balsam pentru păr vopsit, o dată pe săptămână aplic și masca pe tru păr vopsit, iar după ce-l usuc aplic ulei pentru păr vopsit de la Loncolor doar pe vârfuri.

Părul blond este uscat și cu ajutorul uleiului acesta arată mult mai frumos. Nu aș putea să spun că este un truc. Acesta este un aspect de care eu țin cont. În concluzie, mă declar extrem de mulțumită de rutina mea și părul meu reacționează bine la aplicarea acestor produse. Dacă stau să adun prețul acestor produse cred că ies la o valoare mică comparativ cu alte produse de top cu ajutorul cărora nu obțin același rezultat.

Un nou look cu șuvițe doar cu ajutorul decolorantului Loncolor

Eu sunt adepta schimbărilor. Nu îmi este teamă să încerc nuanțe noi sau culori ciudate. Zilele trecute eram roz, dar parcă acum aș vrea șuvițe. Nu știu de ce mi se pare că șuvițele arată tare frumos vara. Așa că, pornind de la aceste idei am zis că îmi doresc o nouă schimbare, mi-am luat un decolorant fara amoniac de la Loncolor. Așa că primul pas este făcut.

Decolorantul acesta îmi place foarte mult. Nu-mi usucă excesiv părul și este ușor de folosit. În cutie am găsit crema decolorantă, crema oxidantă 9%, masca pentru păr vopsit și o pereche de mănuși. Acesta poate fi folosit pentru șuvițe sau pentru a vă decolora doar rădăcinile în cazul în care sunteți blonde și înainte de vopsea vreți să vă asigurați că aceasta se prinde uniform.

Cum se aplică decolorantul?

Întâi de toate vreau să vă liniștesc și să vă spun că tot procesul de aplicare a decolorantului este foarte simplu. Se amestecă crema decolorantă cu oxidantul până când acestea se omogenizează perfect. dacă vreți șuvițe aveți nevoie de o cască specială prin care să vă scoateți șuvițe mai mici sau mai mari în funcție de preferințe. În cazul în care vreți să vă decolorați doar rădăcinile aveți nevoie de o pensulă și să aplicați crema din loc în loc și din aproape în aproape tocmai pentru a fi sigure că produsul ajunge peste tot.

V-am arătat cum arată părul meu și cât de frumos s-a prins vopseaua. Cred că am să recurg la acest truc și pe viitor.

Voi folosiți decolorant înainte de a vă vopsi?

You may also like

11 comentarii

  1. Sincer sa ma decolorează singura nu am încercat niciodată, sunt anti talent atunci când vine vorba de decolorare.Eu tot cu Loncolor ma vopsesc și îmi prinde bine vopseaua chiar dacă nu am parul decolorat

  2. De când am rămas ultima oara însărcinată (în urma cu 3 ani), nu m-am mai vopsit și tare bine-mi pare. Părul meu natural e de culoare blond-nisipiu și chiar îmi place nuanța lui. Am noroc ca încă nu am fire albe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.