I love small cats! (baby outfit)

Înainte de a pleca în vacanță am făcut câteva poze la acest sarafan primit acum vreo lună dar nu am mai apucat să scriu și un articol în care să vă arăt cât de frumos se așează. Am pus o poză cu el pe facebook așa că este posibil să îl fi văzut.

Sarafan Criss3-min

Denim Animal Splice Removable Strap Suspender Dress

Se pare că în ultimul timp am făcut o fixație pentru acest gen de sarafan de blug pentru că dacă m-ați urmărit ați văzut că în ultimul timp am mai luat încă 2 modele de acest gen de sarafan. Îmi plac mult de tot și se așează foarte frumos pe un corp micuț ca al Cristinei. Acest sarafan are un material moale și plăcut la atingere iar pisica este dintr-un material mai pufos. Evident că până am ajuns acasă acest sarafan a ajuns harcea parcea dar ce mai contează importat este în ziua în care l-a purtat am avut foarte multă treabă și se vedea că este tare mândră de sarafanul ei.

Pe Wholesalebuying găsiți multe hăinuțe pentru copii la o calitate extraordinară și la prețuri bune. Transportul se plătește în funcție de greutatea produsului și nu este nici un calcul standard. Ca să vedeți exact suma de plată trebuie să adăugați produsul în coș și la suma totală vă apare prețul produsului cu tot cu transport. Coletul ajunge cam într-o lună la poșta vamală.

Sarafan Criss4-min Sarafan Criss5-min Sarafan Criss6-min Sarafan Criss7-min Sarafan Criss8-min Sarafan Criss9-min Sarafan Criss10-min Sarafan Criss11-min Sarafan Criss12-min Sarafan Criss13-min

You may also like

10 comentarii

  1. cred ca toate fetitele i-au admirat sarafanul si au poftit la el. Pacat ca mamicile lor vor trebui sa scoata bani grei sa cumpere asa ceva de la noi. Poate iti faci pomana sa le spui ca pe site-ul asta costa doar 6 dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.