O mică vizită la restaurantul Gamberetti din Galați și relaxare pe toate planurile

Începând cu 15 mai s-au mai relaxat lucrurile și nu pot decât să mă bucur de toate veștile primite. Cea mai bună veste a fost că am scăpat de mască. Chiar dacă aceasta va mai fi purtată în interiorul magazinelor sau în anumite zone, mă bucur că nu voi mai fi nevoită s-o port când ies afară cu copiii sau când mă plimb. O altă veste bună ar fi că s-au redeschis restaurantele și am profitat și eu de toate aceste relaxări. M-am dus să iau masa la Gamberetti și despre asta vreau să vă povestesc astăzi.

Dacă m-ați urmărit pe instagram sau pe facebook cu siguranță știți deja că am avut parte de o scurtă ieșire. 2 ore am putut să fac ce vreau eu: să mă relaxez, să mă simt bine, să mănânc ce vreau eu și să petrec ore de calitate împreună cu familia. Eva a rămas acasă pentru că ea nu stă locului, nu ar fi avut răbdare și am preferat să o las cu bunica. Am mers la Gamberetti îmrepună cu soțul și Cristina.

Detaliile fac diferența

A fost o plăcere să pot ieși din casă fără mască. La Gamberetti am mai fost și știam că este o atmosferă caldă și plăcută. Știam că mâncarea lor este exact pe gustul meu și chiar aveam nevoie de o ieșire. Nu am mai ieșit în oraș de foarte mult timp așa că îmi era dor de așa ceva. Mi-am rezervat ziua de sâmbătă pentru această ieșire.

Gamberetti avea cele două terase deschise. Vroiam să stau la aer așa că am avut de unde să aleg. Terasa din fața restaurantului era foarte frumos aranjată și foarte cochetă doar că eu am considerat că terasa de sus este mai intimă. Meniul s-a diversificat foarte mult. În mod normal este un restaurant renumit tocmai prin faptul că are unele dintre cele mai bune preparate din fructe de mare. În prezent sunt și alte preparate în meniu și pentru persoanele care își doresc să servească mâncăruri clasice într-o prezentare modernă.

Ce am ales eu din meniu?

Eu am ales un Campari Orange și un capuccino latte. Am mers la fix să spun așa în ceea ce privește băutura pentru că astea sunt preferatele mele. În privința mâncării eram ușor indecisă și asta pentru că îmi doream să-mi iau creveții crocanți spre care îmi îndrept atenția ori de câte ori ajung la Gamberetti.

Prima opțiune a fost platoul crocant care era compus din șalău învelit în fulgi de porumb, creveți în crustă de migdale și midii pane. Garnitura era compusă din cartofi crocanți și 2 sosuri bonus pentru un plus de gust. A fost vis acest platou. Dacă vă plac creveții atunci trebuie să încercați varianta cu fulgi de migdale pentru că mi se pare că este perfectă combinația. Un deliciu pe care abia acum l-am încercat a fost șalăul cu fulgi de migdale. Foarte bun. Gustul fin al șalăului s-a împletit perfect cu gustul ușor dulce și crocant al fulgilor de porumb. Midiile au fost bune și au completat perfect totul.

Cea de-a doua alegere a fost Fish & Chips care era compus din șalău în crustă de migdale și cartofi rondele prăjite plus un sos. Gustul a fost criminal de bun. Iubesc șalăul și mi-a plăcut mult combinația asta de texturi și de gusturi. Chiar mă gândeam dacă îmi place mai mult varianta cu fulgi de porumb sau cu migdale. Ambele au fost delicioase. Porția a fost generoasă și chiar m-am săturat.

Cristina are preferințele ei așa că ea a ales milkshake cu căpșuni și paste cu fructe de mare. Combinația evident că a fost excelentă. Pentru ea oricum nu există nimic mai bun ca pastele. A gustat din toate și a pescuit toți creveții din paste. Am ajutat-o și eu să termine pentru că ea a mai gustat și de la noi. Și-a mai luat o limonadă cu mentă din care nu a apucat să bea foarte mult și am ajutat-o eu s-o termine. Mi-a plăcut maxim. Bună de tot limonada așa că vă recomand și vouă un pahar generos de limonadă.

Desert a la Gamberetti

La Gamberetti găsim câteva deserturi absolut delicioase. Turele trecute încercasem o prăjitură bună și moderat de dulce. De data asta a ales Cristina ceea ce și-a dorit și Lava Cake a atras-o. Eu trebuie să recunosc că nu mai puteam să mănânc nimic dulce. Cristina a savurat prăjiturica care a fost foarte bună și a avut și o prezentare drăguță.

Sâmbetele sunt cu muzică. În fiecare weekend sunt diverși artiști care cântă muzică bună și de calitate. Pe Facebook Gamberetti găsiți mereu detalii actualizate. Puteți să faceți rezervări la Tel 0771 412 538 și îi puteți găsi la adresa: Str. Brailei 163bis, vis a vis de Liceul Pedagogic

You may also like

25 de comentarii

  1. Ce bine arată platoul cu bunătăți ,mi-ai făcut și poftă .Nu am fost niciodată în Galați ,dar dacă voi ajunge vreo dată cu siguranță voi face o vizită acestui restaurant .Îmi pare bine că ai reușit să te relaxezi și să te simți bine vreo două ore la Gamberetti .

    1. Felicitări pentru mult meritata doza de relaxare! Eu nu sunt atât de curajoasa, fiind nevaccinata prefer sa păstrez masca. M-am obișnuit cu ea

      Oricum, frumoasa alegerea. Arata foarte bine atât localul cat și bucatele ❤️

  2. Am mai avut experiente frumoase la restaurante in Galati, nu duceti lipsa de ele, asa ca data viitoare cand voi vizita orasul, voi da o fuga si la acest minunat restaurant! Mersi pentru pont!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.