De ce este specială sarea de baie de la Hello Body

Sarea de baie are beneficii cosmetice și pentru sănătate pe care nici nu le bănuiești. Sărurile de baie sunt amestecuri parfumate de săruri minerale care se adaugă în apa de baie pentru a ne parfuma sau a colora apa, dar și pentru a ne înmuia pielea. Folosite încă din Antichitate, sărurile de baie continuă să fie folosite cu încredere și astăzi. Bogate în minerale și oligoelemente, acestea au multe proprietăți. Atât pentru frumusețea pielii, cât și pentru sănătatea noastră.

Băile lungi și relaxante sunt rare și tocmai din acest motiv trebuiesc prețuite. Atunci când aleg să fac o baie prefer să folosesc sarea de baie care are un efect mai plăcut. Sarea de baie are foarte multe beneficii printre care: ameliorarea stresului, îmbunătățește calitatea somnului, tratează arsurile solare și reduc inflamația. Consider că sunt suficiente motive ca să vă determine să o puteți folosi ocazional atunci când vreți să petreceți mai mult timp cu voi.

Spuma este făcută de sarea de baie Happy Body

Cu ce special la sarea de baie Happy Body

Eu recunosc că ador să stau în baie câteva minute bune ca să mă relaxez. Iar pentru asta am zis să iau și produse care să mă ajute să mă simt cât mai bine. Sarea de baie Happy Body este complet diferită de ceea ce am încercat până-n prezent. Pentru ca produsele să fie folosite corect și ca să mă bucur de ele la adevărata lor valoare trebuie să urmez câțiva pași:
– răstorn în cadă cam o treime din cantitatea de sare dintr-un borcan și apoi dau drumul la jetul de apă să curgă peste sare astfel încât să spumeze corespunzător ( sarea de baie HAPPYBODY este spumantă);
– apa caldă va dizolva sarea și bicarbonatul de sodiu astfel încât pielea se va bucura de un tratament cu totul special, îmbunătățind sănătatea ( combinația dintre apă, sare și bicarbonat de sodiu având un efect de gomaj fin, purificând pielea).

Sarea de baie Happy Body este un produs 100% românesc cu sare de mină din Carpați. Bath different ! 🛁🛁🛁 Toate aceste aspect fac ca acest produs să fie cu totul special și să-l putem folosi cu plăcere. Pe mine m-a cucerit și chiar vă recomand și vouă acest produs.

Voi folosiți sare de baie? Vă tentează să încercați sarea de baie de la Happy Body?

You may also like

14 comentarii

  1. Mi-ar plăcea să o incerc ,folosesc sare de baie in permanență ,arată super fain .Să le folosești cu mare drag !

  2. Sarea de baie este una dintre micile mele plăceri. Îmi place să mă răsfăț în cada cu apă în care pun sare de baie , uleiuri aromatice, petale, uneori chiar lapte. 🙂
    Mulțumesc pentru recomandare, chiar s-a terminat sarea de baie.

  3. Recunosc ca folosesc destul de rar sare de baie pentru ca nu am timp de răsfăț cu doi copii,însă mi-ar plăcea sa o încerc

  4. Arata foarte bine toate si intr-adevar merita o sansa produsele de la Happy Body! Din pacate nu folosesc sare de baie pt ca nu mai am cada, dar pot incerca altceva de la ei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.