Palariile – un must have al sezonului

Admir de fiecare dată persoanele care poartă pălării. Îmi plac foarte mult și îmi dă impresia că îți dă o notă misterioasă și o eleganță aparte. Am fost în câteva magazine și am probat câteva modele și chiar îmi stă bine doar că nu am avut suficient curaj ca să îmi cumpăr. Atunci când le văd pe net suspin tot timpul după ele și mi le doresc așa că am căutat pe net și am găsit câteva modele tare interesante.

Am găsit câteva modele interesante pe ZNU și asta m-a determinat să mai umblu puțin pe site să văd ce alte produse interesante mai au ca să pot cupla o comandă mai mare.

Încă nu sunt hotărâtă ce culoare să îmi iau. Poate că aleg negru pentru că este mai ușor de asortat și ar merge la mai multe ținute dar la cât costă una mă gândesc să investesc și să iau pe ambele culori. Interesant este că am găsit aceste părerii pe un site cu care nu am mai avut contact până acum. Am mai găsit câteva lucruri interesante așa că intenționez ca această comandă a mea să nu fie compusă doar din pălării.

Îmi plac pantofii ăștia decupați și cred că această culoare este cea mai de efect. Am să verific să văd la ce aș putea să îi asortez. Par a fi foarte finuți și îmi place că sunt decupați pe interior.

Mi-a atras atenția acel material care se înfășoară în jurul abdomenului! Oare așa nu se vede burtica absolut deloc?

Am văzut blănița asta la câteva fete și mi-a plăcut mult. Nu am nici o geacă albă complet dar pentru toate este un început. Cred că mi-ar fi plăcut și un roz prăfuit, că tot este culoarea anului.

Acestea sunt alegerile mele după ZNU!

You may also like

24 de comentarii

  1. Imi plac alegerile tale! De curand am probat si eu unele palarii, asemanatoare in magazine fizice. Desi mi-au placut, cred ca iti trebuie curaj sa le porti si efectiv sa te simti bine, sa te simti frumoasa. Nu toata lumea e capabila de asta ^_^

  2. Am o vecina , care are o adevarata colectie de palarii de toate felurile, culorile , modelele . Le poarta zi de zi . Eu , desi imi plac , am retineri , am impresia ca trebuie o anumita tinuta , mi s-ar potri stilului meu si totusi ….. Imi plac ,

  3. Blanita si pantofii imi plac cel mai mult! 🙂 Palarii inca nu am purtat, nu le sufar de cand eram mica si imi transpira capul in ele, vara. Dar cred ca o sa le mai dau o sansa pentru ca arata super bine! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.