Accesorii potrivite pentru bărbați, dar și pentru femei

Mi se întâmplă frecvent să aud femei care împrumută diverse lucruri de la bărbați. Când spun asta mă refer la gel de duș, spray, cămăși sau chiar accesorii. Sunt multe astfel de obiecte versatile care se potrivesc ambelor sexe așa că nu văd nimic ieșit în comun dacă facem asta. Astăzi vreau să vă arăt câteva accesorii care ar fi mai mult potrivite pentru bărbați, dar pot fi cu succes împrumutate și de doamne dacă ele consideră că li se potrivesc stilului lor vestimentar.

Accesorii masculine

În categoria aceasta se încadrează doar accesorii specifice bărbaților. Chiar nu mi se par potrivite femeilor, dat fiind faptul că sunt mult prea groase pentru a fi purtate de o doamnă finuță. Pentru o amprentă personală ușor diferită sau chiar pentru o nuanță mai glamour au apărut și aceste accente mai strălucitoare. Culorile pot diferi în funcție de preferințe sau pot lipsi cu desăvârșire. Toate aceste accesorii pot fi găsite în categoria cuban link.

Mărgele pentru bărbați sau pentru femeie?

Mărgelele sunt întâlnite la femei de obicei doar că moda se schimbă. Helloice propune pearl necklage ca fiind un accesoriu potrivit pentru bărbați. Și dacă stau să analizez puțin detaliile care sunt pe site și pozele aferente aș putea să spun că se văd bine chiar și la gâtul unui bărbat. Aceste perle pot fi purtate de ambele sexe fără ca cineva să-și ridice vreun semn de întrebare. Ce-i drept acestea mi se par potrivite mai mult pentru sexul feminin, dar se pare că nici bărbații nu sunt privați din a purta aceste accesorii.

Pandantive

Pandantivele pot fi schimbare în funcție de stare, de asortarea ținutei sau de completare a ținutei. Mie îmi plac mult pandantivele de genul și chiar aș putea purta cu drag acest gen de accesorii extrem de versatile și frumoase. Trifoiul acesta mi se pare atât de frumos încât îmi lasă impresia că acesta poartă și noroc. În cazul în care vă atrag genul ăsta de pandantive să știți că găsiți și mai multe modele aici pendant.

Vouă vă plac accesoriile? Care sunt accesoriile voastre preferate?

You may also like

21 de comentarii

  1. Îmi plac colierele, pandantivele și cerceii în mod deosebit. Nu trebuie să uităm de accesorii pentru a scoate orice ținută din anonimat.

  2. Ador accesoriile, dar port mai mult cercei, insa am si pandative pentru ocazii speciale. Al meu insa nu poate sa poarte bijuterii din cauza meseriei.

  3. Fără a discrimina, perlele cred că sunt potrivite femeilor. Dar, gusturile nu se discută! Foarte interesante și frumoase accesoriile pe care le-ai prezentat. Voi face o vizită și eu.

  4. Mi-ar trebui și mie ceva accesoriu la gat. Tot zic ca îmi iau un pandantiv sau un lănțișor, ceva cu perle, dar tot amân.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.