Bijuterii potrivite pentru sezonul estival

Bijuteriile ocupă un loc important în sufletul meu. Le iubesc, le port și le admir ori de câte ori am ocazia doar că niciodată nu am suficiente. Colecția mea este compusă preponderent din cercei, dar aș vrea să mă axez și pe alte accesorii care să-mi completeze frumos ținutele în sezonul estival.

Îmi doresc să merg la mare, să ajung și câteva zile la munte, să petrec vacanța de vară în afara țării împreună cu cei mai buni prieteni. Cam astea ar fi planurile pe termen lung și mai am câteva detalii de pus la punct pentru ca aceste detalii să se poată petrece. Plecările țin doar de stabilirea perioadelor în care putem să ajungem în locurile stabilite. Despre câteva lucruri de care aș mai avea nevoie vreau să vă povestesc acum în speranța că vă voi oferi și vouă câteva detalii.

Bijuterii cu sirene

Eu sunt o fire copilăroasă așa că nu mă deranjează ca bijuteriile alese să fie în ton cu vara, cu sezonul ăsta al vacanțelor sau diverse lucruri care să te ducă cu gândul la mare. Jeulia m-a inspirat și de această dată pentru că am văzut tot felul de modele de bijuterii care mai de care mai drăguțe. ele pot fi purtate în perioada asta și cred că ar da un vibe aparte de vacanță.

Nu cred că am vreun accesoriu cu sirene și poate că tocmai ăsta este motivul pentru care mi-a atras atenția mermaid jewellery unde am găsit inele, lanțuri cu fel de fel de pandantive, cercei, dar și ceasuri. Trebuie să recunosc că lanțul de mai sus mi-a atras cel mai mult atenția. Chiar mi se potrivește de minune și aș putea să-l port toată ziua.

Coliere cu pandantiv

Îmi plac colierele cu pandantive diverse. Genul celui de mai sus nu este tocmai ceea ce port eu în mod normal, dar îmi place cum arată și chiar mi-aș dori ceva în genul ăsta. Pe site se poate vedea și modul în care arată la gât. Asta mi se pare super drăguț pentru că îți poți da seama în felul ăsta cât de mare este și cum se așează. Skull jewelry este o altă categorie care mi-a atras atenția. Modelul de mai sus acolo îl găsiți.

Accesorii bărbați

Bărbații au început și ei să-și accesorizeze ținutele și să poarte diverse astfel de modele. Am văzut bărbați care preferă lanțurile cu pandantive mai mici sau mai mari, brățări cât mai multe sau chiar inele. Trebuie să recunosc că dintre toate, brățările mi se par cele mai potrivite. Ele arată foarte bine la mână. Mens rings este o altă categorie cu multe modele diverse.

Voi purtați accesorii? Care sunt accesoriile voastre preferate?

You may also like

15 comentarii

  1. Ador bijuteriile! Mai ales cele finuțe. unicat dacă se poate :). Dintre toate, brățările sunt p primul loc, mai ales vara.
    Mulțumesc pentru recomandare, fug pe site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.