Primul contact cu produsele pentru păr blond Alfaparf Milano

Părul meu este blond de mai bine de 10 ani. Mă vopsesc și nu mă decolorez niciodată. Nu știu dacă îmi iese de 2 ori la fel. Nuanțele de blond care-mi ies sunt diverse și cred că tocmai din acest motiv sunt atrasă. Recunosc că de puțin timp am descoperit șampoanele nuanțatoare care au rolul de a neutraliza tonurile de galben.

Coletul de la Buzzstore cu produse Alfaparf Milano pentru părul blond

Buzzstore oferă spre testare diverse produse și eu particip destul de des la campaniile lor. Evident că atunci când am văzut produsele de la Alfaparf Milano mi-am dorit foarte mult să le încerc. Toată lumea le laudă și sunt considerate a fi niște produse profesionale. Ambalajele sunt foarte simpatice și mi-a plăcut și faptul că acestea vin ambalate în cutie. În colet am găsit șamponul și balsamul Alfaparf și un rucsac pe care este inscripționat brandul.

Păreri după testarea șamponului și a balsamului Alfaparf

Șamponul Alfaparf are un ambalaj foarte elegant. Acesta pare a fi din sticlă, dar cred că este un plastic mai gros. Chiar și capacul mi se pare că seamănă cu o coroană. Textura șamponului este foarte cremoasă, cu o nuanță puternică de mov. Nu pătează absolut deloc așa că nu trebuie să vă faceți griji sau să folosiți mănuși la aplicare. De obicei îl folosesc pentru o singură șamponare. Doar când am părul ceva mai murdar îl aplic de două ori. Neutralizează frumos tonurile de galben și am să vă las o poză să vedeți exact rezultatul.

Balsamul Alfaparf vine într-un tub obișnuit. Conținutul este cremos și vine tot într-o culoare de mov. Nu pot să spun că văd ceva în privința lui. Cred că poate fi înlocuit cu oricare alt balsam. Mie îmi dă impresia că șamponul este principalul produs care neutralizează nuanțele de galben. Balsamul nu este suficient de hidratant pentru mine pentru că după ce mă spăl părul meu este destul de uscat. Se știe că părul blond este un păr uscat, dar îl, ajutăm cu produse care să-l ajute. Aceasta nu se întâmplă dacă folosesc o mască hidratantă sau orice alt produs puțin mai hidratant.

Indiferent ce produse folosesc, îmi aplic uleiul de la Moroccanoil care îmi hidratează foarte bine vârfurile și părul meu arată mult mai bine din momentul în care am început să-l folosesc. Inițial am zis că nu face mare lucru și că am dat o grămadă de bani inutil de el. L-am aplicat constant după fiecare spălare și am văzut diferența. Chiar merită investiția și un tub ține câteva luni bune. Aplic doar 2 pompițe pentru că dacă pun prea mult produs mi se îngrașă părul și nu arată deloc bine.

Voi ce produse pentru păr folosiți? Ați încercat ceva de la Alfaparf?

You may also like

15 comentarii

  1. Nu am incercat aceste produse ,dar arată super părul tău ,cred că șamponul merită incercat .

  2. Am samponul obisnuit si schimb odata la ceva timp balsamul, nuantator nu am folosit niciodata , merge pe par natural folosit, nu sunt vopsita de asta intreb .

  3. Imi place mult nuanta ta de blond, eu am parul ciocolatiu si ma gandeam sa trec la blond, dar nu stiu cum mi-ar sta, inca ma gandesc.

  4. Nu le-am încercat dar ma tentează și pe mine când vad asa rezultate. Ai un par superb care merita cele mai bune produse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.