Comanda Femmeluxe din primăvară

Ocazional mai plasez câte o comandă pe Femmeluxe și asta pentru că îmi plac produsele lor și parcă sunt tot mai interesante și frumoase hainele lor. Mi-am comandat niște haine puțin mai groase și asta pentru că am plasat comanda undeva la mijlocul primăverii când încă erau niște temperaturi mai scăzute.

Eu am dat destul de multe comenzi pe Femmeluxe și apelez la ei cel puțin o dată pe lună. Mi-am luat atât chestii basic, cât și haine mai elegante sau mai sexy. O bună parte dintre ele le port și acum și asta pentru că materialul este foarte bun și se păstrează bine în timp. Cred că white dresses nu mi-am luat niciodată până acum, dar în ceea ce privește black dresses pot să spun că am găsit câteva modele drăguțe care m-au salvat de câteva ori. Vreau să vă arăt ce mi-am luat în ultima comandă. Aceasta a ajuns în urmă cu cedva timp și cu siguranță voi mai plasa o comandă cu câteva haine de vară pentru că de acum va fi cald și mai am nevoie de câteva tricouri.

Cardigan gri lung

Îmi plac cardiganele lungi pentru că sunt foarte versatile. Mai am câteva piese vestimentare de genul și sunt foarte practice. Le pot folosi cu succes în perioada asta în care ba este cald, ba este frig. Cardiganul acesta este foarte plin ca și material și la nevoie chiar poate fi de un real ajutor pentru că ține și de cald. Mânecile pot fi ușor suflecate și la nevoie să fie purtat ca un cardigan cu mâneci trei sferturi. Ca și lungime este foarte lung. Eu chiar mă consider o persoană înaltă și în ciuda acestui aspect am 1,72 m și după cum se vede este lunguț. Îmi trece de genunchi.

Cardiganul este unul ochios care chiar atrage atenția. Îmi place foarte mult cum arată și cum se prezintă doar că am și câteva aspecte pe care aș vrea să le punctez. Unul dintre aspectele pe care mi-aș dori să le modific ar fi tocmai faptul că îmi doresc mult să fi avut un sistem de prindere în partea din față. Ar fi fost perfectă o curea sau chiar niște naturi. Eu l-am purtat cu o curea elastică în talie și mi se pare că s-a potrivit de minune.

Toate celelalte detalii ale acestui cardigan se pot observa în poze. Asta în eventualitatea în care vă place modelul și nu am pus eu accentul pe ceva anume.

Pulover cu umerii goi

În adolescență am făcut o pasiune pentru culoarea neagră doar că în ultimii ani nu am mai purtat chiar atât de des haine de genul. Se pare că m-am reîntors la culoarea neagră și acesta este unul dintre puloverele care îmi plac tare mult. Este perfect pentru vremea asta schimbătoare. Nu este foarte gros și are acel detaliu pe care-l ador, are mâneci trei sferturi. Ceea ce-l face special față de un pulover normal este exact faptul că are o tăietură în dreptul umerilor și are umerii goi.

Întâmplarea face ca acest colet primit de la Femmeluxe să-l fi păstrat pentru o perioadă de timp și chiar nu mai rețin care a fost cel de-al treilea articol pe care l-am cumpărat. Data viitoare aș vrea să încerc și o pereche de Denim Shorts. Nu-mi doresc acei pantaloni scurți care să-mi lase totul la vedere. Aș prefera o pereche care sunt ușor mai lunguți, dar să analizez bine oferta lor și să văd ce găsesc până la urmă.

Voi ați dat vreo comandă pe site-ul lor până acum? Vă plac alegerile mele?

You may also like

17 comentarii

    1. Nu am comandat niciodată de la ei… Super alegerile tale… Deabia aștept sa vad ce pantaloni scurți îți iei ☺️

  1. Foarte faine alegerile,imi place mult puloverul cu umerii goi ,dar și cardiganul este superb ,păcat că nu are ceva de prins după cum ai zis și tu ,în rest este foarte drăguț și îți stă super bine cu ele .Să le porți sănătoasă draga mea !

  2. Foarte frumoase alegerile tale.De fapt,nici nu cred ca ar mai trebui sa spun asta pentru ca de fiecare data alegi haine care sa fie fix pe gustul meu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.