Prima comandă de pe Kidlet.ro(outlet online de haine pentru copii)

Copiii cresc extrem de repede și mi s-a întâmplat și, de cele mai multe ori, nu mai pot purta aceleași haine de la un sezon la altul. Chiar am avut surpriza anul trecut ca pe perioada verii să-i crească piciorul și să nu poată purta aceeași pereche de sandale toata vara și să fiu nevoită să caut o altă pereche mai mare. Îmi plac hainele de firmă doar că dacă ar fi s-o îmbrac pe fetița mea după ultimele tendințe ar însemna ca tot salariul meu să se ducă pe haine. Tocmai din acest motiv am apelat la un outlet care are haine frumos, de firmă și la prețuri pentru toate buzunarele. Kidlet.ro este cea mai bună alternativă descoperită luna aceasta.

Alegerile mele de pe Kidlet.ro

Kidlet m-a atras prin simplu fapt că are haine de la branduri pe care eu le apreciez precum: Zara, George, F&F, River Island, H&M, etc si multe altele foarte prețuri bune care m-au atras. Pe site se găsesc atât haine noi, cât și haine la mâna a doua, iar eu am cumpărat din ambele. În dreptul fiecăreia este menționat acest aspect și starea în care se află produsul. Nu sunt haine degradate și 99% din cele fără etichete sunt într-o stare bună.

Mi-am luat exact mărimea pe care o aleg eu de obicei din magazine, adică la 4,5 ani îi cumpăr mărimea 116 pentru că este puțin mai înaltă decât copiii de vârsta ei. Nici măcar un produs nu l-am nimerit mai mic. Chiar nu este nici o problemă când găsesc haine mai măricele pentru că le va purta curând.

Ținuta de mai sus este compusă din Jacheta roz cu buline de la Next si cu o fustiță de blug F&F. A fost atât de mândră Cristinuța de ținuta ei de nu vă puteți închipui. Ce-i drept s-a văzut foarte frumos această combinație. Fusta a costat 7 lei și această jachetă a fost 32 lei.

Am pregătit pentru voi un clip cu unboxingul coletului meu fîcut de fetița mea, Cristina, care vă arată ce și-a ales de pe site și fiecare produs este însoțit de prețul aferent.

Fuste și pantaloni scurți Kidlet

Am să vă las și aici câteva poze cu produsele alese de pe site sau ele purtate de Cristina pentru că pentru ea este o adevărată plăcere să le prezinte și a acceptat cu drag să stea la poze. M-am axat pe fuste și pantaloni scurți pentru că merge la grădiniță și acolo cochetăria este la ea acasă. Dacă în grupa mică scăpam cu colanță, acum trebuie zilnic fustă. Toate produsele m-au surprind plăcut pentru că nu mă așteptam ca niște produse atât de ieftine să arate așa bine. Se văd frumos și sunt de efect.

Pantaloni și rochițe de firmă

O alta categorie de produse pe care am pus accent au fost și pantalonii. Am luat o pereche de raiat roz frumos, o pereche mai subțiri potriviți pentru zilele mai calde care arată superb și o pereche de pantaloni skinny care se așează bine de tot.

Să știți că pe site sunt și haine de băieței doar că eu mi-am îndreptat mai mult atenția către cele de fetițe.

Chiar sunt curioasă dacă vă plac alegerile mele? Ați comandat până acum ceva de pe Kidlet.ro?

You may also like

10 comentarii

  1. Vai cate hainute frumoase !!!imi plac foarte mult! Cris este o scumpaa prezentat foarte bine hainutele!

  2. Ii place Cristinei sa stea la pozat. A avut profesor bun, e clar. Imi plac toate hainutele pe care i le-ai luat si au preturi foarte bune. Ma bucur ca am descoperit si eu acest site si le voi putea cumpara mai des de imbracat celor doua nepoate ale mele.

  3. Ce mare s-a facut CRis si ce domnisoara devine! Avem si noi tot o problema cu rochitele si cu fustitele, daca se poate sa fie toate cu tulle si cu sclipici 🙂 Micutele domnisoare cresc si cred ca odata cu ele si necesitatea unei garderobe mai bogate 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.