Decathlon susține sustenabilitatea

Sustenabilitatea este unul dintre cuvintele cel mai des întâlnite în ultimul timp și asta pentru că vrem să protejăm mediul. Ca să nu mai vorbesc de faptul că nu trebuie să epuizăm resursele existente și nici nu ne costă nimic dacă facem puțin efort în acest sens. Eu am fost extrem de încântată să aud despre proiectul celor de la Decathlon și să văd proiectele propuse pentru clienți.

Produse Ecodesign

Decathlon a găsit soluția pentru a crea produse din materiale reciclate, astfel încât să poată reduce impactul asupra mediului pentru fabricarea echipamentelor sportive și pentru crearea accesoriilor. Iar, pentru a veni în sprijinul nostru, a creat o categorie dedicată unde se găsesc doar produse ecodesign realizate din produse reciclate și care respectă reglementările în vigoare.

Produse resigilate

Metoda Buy Back este una dintre preferatele mele și a multor altor persoane care vor să facă economie, dar în același timp să cumpere un produs bun. Ideea este cât se poate de simplă. Dacă aveți o bicicletă marca Decathlon care se află într-o stare bună atunci puteți să mergeți cu ea în magazin, să o evalueze un expert și pe baza acestei expertize să primiți un voucher cadou. Produsul primit va fi pus spre vânzare și în felul ăsta o altă persoană se poate bucura de bicicleta adusă și o va cumpăra la un preț mai mic.

Eu i-am cumpărat fetiței role în primăvară și acum deja se plânge că o strâng. Mă gândesc să încerc și eu acest mecanism prin simplul fapt că merg cu ele în magazin și să pun diferența pentru a-i cumpăra același model doar că o mărime mai mare. Acum trebuie să merg să văd dacă primesc și rolele mele. Oricum ar fi modelul ăsta este ieftin și foarte rezistent. Fetița mea chiar a fost tare mulțumită de ele.

Bicicleta mea este cumpărată tot din Decathlon și dintr-un motiv sau altul am cam uitat-o în garaj. Dacă tot am aflat că există serviciul buy back mă gândesc s-o duc în magazin pentru că oricum aveam în plan s-o vând. Cu voucherul primit în magazin să-mi pot cumpăra orice altceva. Poate chiar un stepper pentru că tânjesc de ceva timp după unul.

Atelier

Atelierul este unul dintre cele mai noi servicii descoperite la Decathlon. Totul a început atunci când rătăcisem unul dintre bețele pentru cort și nu mai puteam să-l montez fără acel segment. Am încercat să fac vreo improvizație, dar nimic nu a funcționat. Mergând în magazin, am descoperit că pot cumpăra și separat bețele pentru cort doar că trebuia să menționez modelul cortului și ceea ce-mi lipsea. Problema mea a fost soluționată mult mai repede decât m-aș fi așteptat.

În cadrul acestui departament se mai pot face și alte servicii precum ascuțire patine, ceruire schiuri, schimbare bandă de alergare, etc. Găsiți aici foarte multe aspecte de acest gen și consider că sunt extrem de utile și la prețuri mult mai accesibile decât în oricare alt loc.

Voi vă faceți cumpărăturile din Decathlon? Știați de toate aceste beneficii pe care le puteți obține direct în magazin?

You may also like

16 comentarii

    1. Nu avem decathlon în oraș, însă de câte ori plecam pe undeva și dam de vreunul nu ne putem abține sa nu îl vizitam… Îmi place inițiativa lor

  1. O initiativa foarte frumoasa si eu sustin sustenabilitatea , Fac tot ce pot pentru a proteja natura si ii felicit pe cei de la Dechatlon

  2. Cat de curând trebuie sa fac o vizita la Decathlon,trebuie sa ii cumparam fetitei o trotineta

  3. Si noi cumparam des de la Decathlon. Mi se par faine initiativele lor de protejare a planetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.