5 ținute de banchet care te pot scoate din anonimat

Banchetul este un eveniment unic în viața fiecăruia. Este un eveniment în care avem voie să ne îmbrăcăm puțin diferit față de o zi la birou sau față de o plimbare în parc. Trebuie să emanăm eleganță și totuși să ne simțim comode în hainele pe care le purtăm. Foarte mult contează și atitudinea pe care o adoptăm. Tocmai din acest motiv, vreau să vă arăt 5 ținute de banchet care mi-au atras mie atenția. Ele pot fi purtate și la alte ocazii speciale la care vom mai participa.

1. Salopeta cu umerii goi

Salopeta este obiectul vestimentar în mare vogă în momentul de față. este foarte căutată și la modă. Pentru persoanele care iubesc pantalonii și vor să iasă din clasicii jeanși, aceasta poate fi alegerea perfectă. Este o piesă vestimentară extrem de cuminte, dar care se așează foarte bine pe corp. Îmi place mult și acel mic detaliu din dreptul umerilor. Lipsește acea porțiune de material și umerii sunt lăsați la vedere. Cred că acela este cel mai mare plus al ei. Dacă vreți să verificați disponibilitatea acesteia, intrați AICI.

2. Rochie neagră cu broderie

O rochie va fi tot timpul elegantă și aici contează foarte mult să alegem modelul care ne avantajează. Fiecare își cunoaște corpul și știe care-i sunt atuurile și care sunt micile probleme. Oricum ar fi, aceasta este o rochie cât se poate de simplă, dar care este scoasă în față de acea broderie de pe piept. Este o rochie frumoasă și decentă care poate fi purtată atât la birou, cât și la un eveniment special cu accesoriile potrivite. Această rochie poate fi achiziționată online de AICI.

3. Rochie din voal cu croi larg

Nu toată lumea vrea să-și scoată silueta în evidență și tocmai din acest motiv, rochiile cu croi larg pot fi la fel de potrivite pentru o petrecere. Nu contează dacă are sau nu o tematică, important este să fie purtată în perioada caldă pentru că imprimeul te duce cu gândul la soare și căldură. Această rochie este potrivită și pentru persoanele care vor să-și ascundă umerii și o parte din mână. Dintr-un motiv sau altul, sunt persoane care consideră că acele zone nu sunt foarte bine lucrate sau nu arată perfect și preferă să le mascheze cu o mânecă mai largă. Mai multe detalii despre această rochie găsiți AICI.

4. Rochie baby doll

Rochia baby doll de mai sus este potrivită pentru persoanele cu un bust ceva mai generos. Decolteul este foarte frumos pus î valoare și poate că dacă n-ar fi avut acel mic detaliu din jurul gâtului, n-ar fi fost atât de specială sau ar fi fost o rochie ușor banală. Acel aspect o scoate în evidență și în felul ăsta și decolteul este mai bine pus în valoare. Dacă vă plac decolteurile și imprimeurile florale, atunci aceasta este rochia de care aveți nevoie. O găsiți AICI.

5. Rochie asimetrică cu volane

Rochia asimetrică este pentru persoanele ceva mai îndrăznețe. Pe lângă o siluetă aproape perfectă, această rochie are nevoie și de o personalitate puternică. Se poartă obligatoriu cu tocuri și oferă o eleganță aparte persoanei care o poartă. Mai multe poze și detalii despre această rochie, puteți găsi AICI.

Care este rochia voastră preferată? Aveți vreun model anume pentru care optați?

You may also like

13 comentarii

    1. Pe perioada alaptarii trebuie sa folosesti rochii putin diferite. Poate ca te-ar ajuta mai mult tinutele din doua piese.

  1. toate sunt misto dar parca cele mai faine sunt ultima, cea asimetrica si a doua, rochia neagra cu broderie. Eu oricum am o slabiciune pentru piesele vestimentare brodate, nu conteaza ca e broderie manuala sau de masina.

  2. Eu pentru banchet as recomanda o rochie de genul ultimei, sau chiar o salopeta eleganta! Modelul celei din voal nu mi se pare chiar foarte potrivit, desi rochia e draguta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.