Pălăriile și moda

Uneori mi-aș dori să mă aliniez celor mai noi tendințe și să fiu cochetă doar că mă regăsesc mai mult în stilul clasic. Îmi place să mă îmbrac uneori puțin mai elegant și asta mă face să apelez la obiecte vestimentare mai fistichii și chiar la accesorii la modă. Pălăriile au început să fie printre preferatele mele pentru că îmi lasă impresia că îți oferă un aer misterios.

Am început să-mi asortez ținutele mai elegante cu câte o pălărie și asta pentru îmi place mult cum îmi stă cu un accesoriu de acest gen. Chiar îmi lasă impresia că am un aer misterios cu ea. În plus, orice ținută este scoasă din anonimat atunci când folosești o pălărie pentru damă.

Câteva detalii importante atunci când alegem o pălărie

Din start țin să menționez că toate aspectele pe care le voi enumera sunt doar din punctul meu de vedere. Sunt doar criteriile de care am ținut eu cont atunci când îmi aleg o pălărie ca urmare a ultimelor achiziții.

Borurile largi sau chiar puțin mai mici joacă un rol extrem de important. Ele ajută foarte mult prin simplul fapt că acestea ies primele în evidență și trebuie să vedem exact cum ne stă bine. Pentru că am încercat ambele tipuri de pălării aș putea să spun că-mi plac mult mai mult borurile mici sau medii pentru că acestea sunt mai ușor de asortat, nu umbresc în totalitate fața și sunt mult mai întâlnite. Recunosc că prima mea pălărie a fost cu boruri mari și asta pentru că aveam impresia că aceasta mă va prinde mult mai bine. Din păcate acea pălărie a fost purtată destul de puțin. Dacă ar fi să mă întrebați pe mine atunci vă sfătuiesc să încercați una cu dimensiuni medii și să vă alegeți o pălărie cu boruri mari doar după ce probați una.

Mare grijă la alegerea dimensiunii. Evident că acest aspect este un criteriu important pentru că în felul ăsta aceasta se poate așeza bine pe cap. Dacă aceasta este prea largă este un disconfort pentru că riscă să alunece la orice mișcare mai alertă. Am înțeles că ar exista variante prin care se poate pune un fel de bandă de silicon pentru a adapta mărimea pălăriei în cazul în care aceasta este mai mare. Pe de altă parte, nici un model mai mic nu este bun pentru că se observă acest detaliu și nu merge purtată absolut deloc.

Palariadadarlat.ro și importanța pentru detalii

Până acum achizițiile făcute nu au fost pe site-uri specializate. Am preferat să aleg variante ieftine, iar acest aspect se reflectă și atunci când te uiți la pălării. Tocmai din acest motiv am mers pe mâna recomandărilor și a faptului că Palariadadarlat.ro este un site specializat în pălării. În momentul în care vrei să-ți alegi una ai foarte multe criterii pe care le poți selecta astfel încât aceasta să poată fi creată exact pe placul tău. Printre principalele criterii după care poți personaliza o pălărie sunt: culoare(aproximativ 13), mărimea și modul în care aceasta se poate lua cât mai exact, dar și materialul din care este făcută aceasta. Evident că și prețul poate diferi în funcție de toate aceste aspecte. Important este că la final prețul final este afișat pentru a ști cu exactitate.

Pălării cu design unic

Aici se pot personaliza pălăriile după propriile dorințe și idei. Criteriile menționate anterior sunt disponibile și de data aceasta adică: material, mărime și culoare, doar că de data aceasta se poate alege și dimensiunea borurilor. Mi se pare foarte frumos să-ți poți crea o pălărie care să fie pe stilul tău și să te poată reprezenta în totalitate. Se pot crea modele extrem de frumoase și ingenioase și printre acestea mie mi se par extrem de frumoase cele cu pene. Nu știu de ce, dar pare că oferă o notă ușor vintage, dar care arată frumos și scoate în evidență chiar și cea mai banală ținută.

O pălărie personalizată poate și un final touch excelent alături de accesorii cu stil, dar și de o ținută puțin mai sofisticată. Poți arăta chiar spectaculos dacă știi cum să faci alegerile potrivite.

Voi purtați pălării? Ce fel de pălării preferați?

You may also like

16 comentarii

    1. Eu îmi iau din magazin, o probez…si o aleg în funcție de cum îmi sta… Nu am un criteriu anume

  1. Imi plac mult pălăriile ,dar cele cu borurile mici sunt preferate ,foarte drăguțe .

  2. Nu mai port pentru ca nu ma mai avantajeaza la figura, odata cu varsta trasaturile fetei mele s-au modificat spre un soi de rotund, asa 😀 dar imi plac palariile si mi se par sic. Ca unii spun ca sunt demodate, este treaba lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.