Idei de cadouri de Paște pentru copii

Paștele este o sărbătoare specială pentru mine și pentru familia mea și tocmai din acest motiv vreau să mă bucur de tot ceea ce presupune ea. În afară de însemnătatea bisericească și de tradițiile culinare, iepurașul joacă și el un rol special. Îmi amintesc cu drag și plăcere de copilăria mea în care primeam cadouri în perioada asta și tocmai din acest motiv vreau ca și copiii mei să-și amintească cu drag de perioada asta. Pentru ei asta este cea mai mare bucurie.

Cum pregătim copiii pentru această sărbătorile de Paște

Copiii trebuie implicați în toate obiceiurile culinare, să ajute la curățenia casei, să-și ordoneze singuri hainele în dulap, etc. Eu o las pe ea prima să facă toate acestea și după asta mai trec și eu o dată și fac totul așa cum trebuie. Chiar dacă ea nu reușește să le facă cum trebuie, măcar încearcă, va ști pe viitor ce are de făcut și este important să se obișnuiască să fie ordonată.

Cadouri pentru Paște de la iepuraș

Paștele se suprapune numai bine cu vremea bună și cu ieșirile în natură. Tocmai din acest motiv intenționez să iau ceva jucării de exterior. Am câteva idei și vreau să vă arăt și vouă ce mi-a atras atenția pe Decathlon. Mereu găsesc lucruri potrivite pentru mine și familia mea.

Cristina are doar 7 ani, dar nu prea stă foarte bine la capitolul echilibru așa că până acum am tot căutat cele mai înalte trotinete cu 3 roți. Cu greu am reușit să găsesc modele potrivite pentru că cele mai multe trotinete mai înalte sunt pe 2 roți. Eu am văzut-o că nu se descurcă și chiar n-am insistat. Mă gândesc că acum este cel mai bun moment să-i fac un astfel de cadou, cu atât mai mult cu cât nici nu știu ce să-i cumpăr altceva.

În copilăria mea am suspinat că n-am avut o bicicletă doar a mea. Și acum îmi amintesc că-mi spuneau părinții ca atunci când verișoara mea nu va mai folosi bicicleta mi-o va da mie. Acest lucru nu s-a întâmplat niciodată și poate că asta m-a făcut să fiu puțin mai atentă la dorințele copiilor mei. Prima bicicletă a Cristinei i-am luat-o atunci când nici măcar nu știa să pedaleze. Poate că din acest motiv nici nu a prezentat foarte mare interes bicicleta pentru ea.

Eu am o bicicletă Rockrider de la Decathlon care este numai bună pentru mine. Mi-aș dori să-i iau și Cristinei una, dar îi voi cere părerea înainte pentru că nu aș vrea să o cumpăr și să stea pe post de muzeu.

Rolele sunt absolut perfecte pentru fetițe. I-am luat și eu o pereche de #role Cristinei și m-a surprins cât de repede a învățat să meargă pe ele. Chiar sunt curioasă când va trece la următorul nivel și va merge la role pe un singur rând pentru că în prezent folosește o pereche cu 4 roți(două în față și 2 în spate).

Pe site-ul celor de la Decathlon se găsește o ofertă extrem de variată și sunt multe produse în oferta de Paște. Mă gândesc că dacă sunteți în căutarea cadoului perfect și nu vă doriți neaparat #trotinete sau #biciclete vă puteți alege orice altceva. Vă încurajez să optați pentru accesorii care încurajează la mișcare.

Hai afară, hai la sport!

You may also like

19 comentarii

  1. Si fetiței mele mai mari îi place să meargă cu rolele ,însă asta micuță nu vrea ,îi este frică .O idee super bună pentru cadouri .

  2. Și noi trebuie sa ii cumpărăm fetitei o bicicleta însă nu vrem sa aibă legătură cu Paștele sau iepurașul.Noi i-am învățat ca iepurașul aduce doar dulciuri și eventual ceva de îmbrăcat

  3. Chiar vreau să cumpăr o trotinetă pentru Buburuza mea.
    Îi plac tare mult plimbările, se tot chinuie cu o tricicletă, dar o trotinetă ar fi un cadou minunat de Paște.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.