Ghiozdănelul meu – Micul imbatabil (5 – 6 ani)

Copiii au nevoie de atenție permanentă, de joacă, dar și de activități. Evident că la vârsta asta poveștile și cititul sunt în topul preferințelor lor așa că mă axez pe acest aspect. Doar că am suficiente cărți cu povești și tocmai din acest motiv prefer să cumpăr cărți cu activități care să o țină ocupată măcar 15-20 de minute pe zi. Această activitate o ajută și pentru dezvoltarea ei, dar și pentru a se descurca mai bine pe viitor.

Ghiozdănelul meu – o carte pentru copiii de 5 – 6 ani

Am cumpărat destul de multe cărți de pe Libris despre Micul imbatabil care sunt adaptate pentru diverse grupe de vârstă. Mi se par foarte potrivite aceste cărți și punctează exact ceea ce ar trebui să știe un copil din acel segment de vârstă. Eu sunt mulțumită de activitățile propuse și mă bucur că Cristinuța primește cu drag toate acele teme abordate fără a se opune.

Ghiozdănelul le oferă copiilor activități atractive din diverse domenii precum cifre și litere, forme și culori, spațiu și timp și desen liber. Îmi place că prin desen și prin joacă, copiii învață multe lucruri. Paginile sunt frumos colorate, desenate sau chiar sunt îndemnați să învețe literele prin trasarea liniilor după liniile punctate.

Încerc să n-o forțez dacă ea nu vrea să lucreze atunci când îi propun eu și totuși vine ea și mă întreabă când ne putem apuca în funcție de dispoziția pe care o are. Facem câteva pagini pe zi și asta în funcție și de ea pentru că dacă se plictisește încerc să n-o forțez pentru ca pe viitor să o refuze complet.

Genul ăsta de cărți sunt și pentru copii mai mici sau mai mari așa că vă puteți orienta cu brio către genul ăsta de activități. Nu are ce să fie rău și consider că îi ajută și mai bine să se dezvolte. Eu sunt deja la a doua cărticică de genul și sunt convinsă că o voi achiziționa și pentru următoarea categorie de vârstă atunci când va fi cazul.


You may also like

15 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.