Cauți un restaurant bun în Galați? Recomand UPPER

UPPER este un restaurant din Galați situat pe Faleza Dunării. Priveliștea de la geam este superbă. Se vede foarte frumos Faleza privită de sus. Chiar este o priveliște extrem de relaxantă. Dintr-un alt unghi se vede Biserica Precista care este una dintre cele mai vechi biserici din Galați și care arată foarte frumos. Trecând peste toate aceste aspecte, designul restaurantului este plăcut și primitor. Mie îmi place mult cum este decorat. Eu am trecut de câteva ori pragul restaurantului și de fiecare dată am făcut alegeri bune pe care vi le recomand cu plăcere.

Prima mea vizită la UPPER

Săptămânile trecute eram în căutarea unui restaurant nou în Galați și când spun asta mă refer la un loc în care să nu mai fi fost. Atunci a fost momentul în care am descoperit UPPER. Asta datorită faptului că are o locație foarte prietenoasă și am văzut multe recomandări bune în ceea ce-l privește.

Risotto cu spanac și file de doradă

Îmi place să încerc lucruri noi așa că de data asta am luat o combinație pe care n-am mai încercat-o. Iubesc risotto, dar până acum nu am mai mâncat risotto cu spanac și sparanghel. Delicioasă combinația și a mers perfect cu dorada. Nu am reușit să termin porția și chiar mi-a plăcut mult de tot. dacă vă place peștele atunci trebuie neaparat să încercați asta. Cristina a ales Fish&Finger și asta pentru că iubește peștele și a mers perfect în combinația asta.

A doua vizită la UPPER

A doua vizită la UPPER a fost la scurt timp după prima și asta pentru că deja știam de oferta lor din cursul săptămânii. Aceștia au 30% reducere la orice fel de mâncare din meniu doar în cursul săptămânii … de luni până joi.

Iubesc carnea de vită și îmi place s-o gătesc și acasă doar că nu am foarte multe rețete și nici combinații în care o consum. Tocmai din acest motiv am ales o salată de vită criminal de bună. Asta și pentru că toate ingredientele erau dintre cele pe care eu le iubeam: rucola, muguri de pin, roșii deshidratate, crutoane și un sos de muștar care completa perfect totul. Mi-a plăcut tare mult și chiar am mâncat-o cu cea mai mare plăcere. Cristina a vrut burger care a venit cu ganitură de cartofi cu parmezan și o salată coleslow, plus un sos cu mărar(cred). A mâncat aproape jumătate din el și restul am fost nevoită să-l iau la pachet. Interesantă și combinația aceasta cu tot felul de gusturi și arome. A fost la fel de bun și rece.

Soțul meu a ales vită maturată cu salată și garnitură de cartofi cu parmezan. Garnitura era la alegere doar că alegerea aceasta mi-a aparținut. Sunt o mare iubitoare de cartofi și așa se explică alegerea mea, dar și faptul că m-a lăsat pe mine să-i aleg garnitura.

Un aspect important ca urmare a vizitelor mele la restaurantul UPPER din Galați este faptul că 👉 De luni până joi inclusiv, în intervalul 12:00 -15:00 putem beneficia de 30% reducere la orice fel de mâncare din meniu. Consider că este o oportunitate bună dacă vrem să ieșim, dacă nu avem chef de gătit sau dacă vrem să încercăm ceva nou. Găsiți detalii, dar și meniu lor aici.

You may also like

17 comentarii

  1. Yamiii, mi-au făcut o poftă!
    Unde mai pui că nu am pâncat până la ora asta!
    Bine de știut pentru când ajung în zonă.
    Am încredere mare în tine și în gusturile tale.
    Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.