Produse BIO pentru bebeluși

Pielea bebelușilor este sensibilă și foarte delicată. Ar fi de preferat să apelăm la produse de încredere atunci când vine vorba de copii și să nu facem tot felul de teste pe ei. Vreau să faceți diferența dintre bebeluși și copii pentru că eu acum nu mă refer la acea perioadă de bebelușeală în care totul trebuie să fie diferit. Copiii sunt mult mai rezistenți și pentru ei putem folosi chiar și produse drug store în cazul în care nu au o piele sensibilă. Pentru bebeluși aș recomanda dermato cosmeticele pentru a evita orice fel de problemă. Aceștia se pot irita foarte ușor sau își pot crea sensibilitate de la tot felul de lucruri și mai bine excludem din start aceste temeri. Produsele BIO pentru copii sunt recomandate atât de dermatologi, cât și de mămicile cu ceva mai multă experiență așa că vreau să vă arăt ce mi-a atras mie atenția.

Gel de curățare delicat Jonzac

Jonzac este o firmă de dermato cosmetice destul de cunoscută. Consider că nu este la fel de populară ca Bioderma, dar aș putea s-o clasific în top 3 firme de încredere. Eu am încercat câteva produse cosmetice pentru femei și am fost plăcut surprinsă de acestea, așa încât am foarte mare încredere și în produsele pentru copii.

Recent am descoperit că au și o gamă de cosmetice pentru copii pe ArabioShop așa că trebuie să recunosc că mi-am făcut o listă cu câteva produse de îngrijire. Primul produs pe listă este acest gel de curățare delicat Jonzac. Sunt convinsă că este un produs blând cu pielea, fără parfum, fără săpun, fără sulfați, fără alcool, etc. Cu alte cuvinte este exact ceea ce caut eu. Vreau ca pielea Evei să rămână moale, curată și delicată.

Cremă eritem fesier Jonzac

Eu mă bucur mult că Eva nu este un copil sensibil. Are o piele foarte bună și rezistentă așa că problemele cauzate de scutec au fost foarte puține până acum. Cred că aș putea să număr pe deget problemele pe care ea le-a avut. Nu pot să spun însă că ne-au ocolit total. Mi s-a întâmplat ca o dată să se irite foarte urât, dar am avut norocul că am avut cremele bune la care am apelat imediat și problema s-a rezolvat din 2-3 aplicări. Important este să aveți produse eficiente care să vă ajute rapid. În momentul în care copilul simte disconfort, usturime, mâncărime, deja nu mai este chiar atât de binedispus și de aici încep neplăcerile și plânsul.

Crema de la Jonzac nu am încercat-o până prezent, dar i-aș acorda o șansă să văd cum se descurcă. Înclin să cred că sunt făcute suficient de multe studii încât eficiența acesteia să fie dovedită.

Cold cream, cremă nutritivă delicată Jonzac

Crema nutritivă vine ca o completare a rutinei de îngrijire a bebelușului. Aceasta nu este absolut necesară doar că ar fi de preferat să mergeți cu toate produsele pe aceeași gamă pentru că ele sunt gândite să se completeze. Este de preferat să ne orientăm către o produse delicate, iar cele de la Jonzac sunt exact ceea ce are nevoie un bebeluș.

Voi ați încercat produse Jonzac? Vă tentează să folosiți genul ăsta de produse?

You may also like

15 comentarii

  1. Chiar nu știam de gama aceasta dedicată bebelușilor! Și da, trebuie să avem grijă ce produse intră în contact pielea lor delicată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.