Primăvara poate veni pentru că mi-a ajuns comanda Femmeluxe

Comanda de la Femmeluxe mi-a ajuns cam în 10 zile prin curier și eram tare nerăbdătoare să ajungă pentru că îmi luasem numai haine drăguțe. Mie îmi plac tare mult cum sunt ambalate coletele lor așa că l-am recunoscut imediat de cum mi l-a dat curierul. Nu se mai plătește absolut nimic în plus pe colet și îmi place că ajunge direct la ușă.

Hanorac gri

Dintre toate alegerile mele, acest hanorac mi-l doream cel mai mult. De fapt eram foarte curioasă de cum urma să se așeze pentru că pe manechinul de pe site se vedea tare bine. În dreptul produsului nu erau foarte multe descrieri și nu știam dacă este vătuit pe interior sau este subțire așa că asta m-a făcut și mai curioasă. De cum a ajuns coletul am și desfăcut pachetul să văd exact cum este materialul și cum se așează.

Hanoracul are un material ferm. Îmi place mult cum se așează pe corp și cade chiar frumos. Materialul este puțin mai gros și nu este vătuit pe interior. Poate fi purtat cu succes în zilele mai răcoroase de primăvară, dar merge și în combinație cu o vestă. În partea din față are un buzunar comun și are și glugă. Bluza este exact pe stilul meu și merge perfect combinat într-o ținută casual. Trebuie să recunosc că mi-a plăcut mult.

Singura mențiune pe care aș vrea să-o fac este faptul că mergea să fie măcar ușor cambrat. În partea de jos stă foarte umflat să pare că am ditamai burta. Doar acest aspect mă deranjează puțin și cred că se vede așa doar datorită faptului că materialul este puțin mai bățos.

Trening Maro Femmeluxe – women’s loungewear sets

Treningul acesta este preferatul meu. Mai exact, este treningul meu preferat și asta pentru că am foarte multe treninguri de la Femmeluxe. Îmi place mult acest model pentru că bluza este cu fermoar și poate fi purtat cu un tricou pe dedesubt și la nevoie o pot deschide sau scoate complet. Mai am un singur model de genul care a fost atât de purtat anul trecut încât a făcut ciuciuleți. La acest model mi-am luat mărimea 8 și se pare că îmi este perfect. Dacă în cazul hanoracului am luat mărimea 6 și acela vine ușor lărguț(pentru că așa este normal să se așeze), în cazul ăsta este la fix. Pantalonii sunt mulați pe picior și cu elastic în partea de jos. Nici nu-mi permit luxul să mă îngraș pentru că nu mi-ar mai veni.

Bluza se așează frumos. Are buzunare laterale și glugă. Treningul este pufos pe interior și este chiar călduros. Trebuie să recunosc că am făcut o alegere bună. Cu siguranță voi întinde mâna după el ori de câte ori ies cu copiii în parc sau vreau să dau o fugă până afară.

Salopetă gri Femmeluxe

Nu știu ce-a fost în capul meu când am făcut alegerea aceasta. Nu prea mă avantajează modelele de genul super mulate. Poate că am fost atrasă de felul în care arată și am zis că-mi va ascunde defectele și va scoate în evidență atuurile. Din păcate mi-am ales mărimea 6 care s-a dovedit a fi o mărime mult prea mică pentru mine. Abia am intrat în ea și nu-mi permiteam luxul să stau cu fermoarul deschis pentru că nu arăta deloc waw.

Modelul nu mă avantajează clar. Ar fi potrivită pentru o persoană cu silueta perfectă. Chiar și așa nu știu dacă aș putea ieși pe stradă în felul ăsta. Faptul că este atât de mulată pe corp sigur ar atrage mult prea multe priviri și asta nu este deloc pe placul meu. Poate că mă voi uita în categoria aleasă să văd dacă găsesc vreun model puțin mai larg care să mi se potrivească stilului meu vestimentar. Sau poate că cel mai bine ar fi să-mi aleg ceva mai practic și să mă orientez către ripped jeans for women. Niciodată nu strică o pereche de blugi în plus.

Voi ce piese vestimentare vreți să vă mai cumpărați? Mai aveți nevoie de ceva pentru sezonul acesta?

You may also like

17 comentarii

  1. Să le porți cu drag, îmi place foarte mult treningul! Salopeta clar nu e genul meu, dar uratica nu e, de vină cred că e mărimea.

  2. Toate sunt foarte faine ,păcat că salopeta nu este puțin mai lărguță .Să le porți cu plăcere draga mea !

  3. Mie îmi plac foarte mult alegerile tale. Îți stă bine cu toate. Recunosc ca ultima salopeta nici eu n-as purta-o pe afara dar pentru interior e perfecta, ești foarte sexy ❤ Treningul e și preferatul meu, o sa întru sa vad dacă îl mai găsesc pe stoc sa îl comand și eu.

  4. Bluzonul gri i-l luasem mamei mele si e tare incantata de el! Fain si compleul verde army! Sa porti sanatoasa noile haine. Astept si eu o comanda, 2 nu mi-au sosit din pacate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.