Planuri pentru vacanța anului acesta

Încă de la sfârșitul anului trecut mi-am plătit avansul pentru vacanța de vară. Singurele aspecte pe care le-am urmărit au fost anularea gratuită și consider că am făcut un lucru bun. Chiar vă sugerez și vouă să faceți asta pentru că niciodată nu se știe ce probleme neprevăzute apar. Eu am făcut această alegere și chiar vă sugerez și vouă să fiți atenți la acest detaliu. Cu alte cuvinte deja visez la vacanță pentru că asta mă relaxează și mă deconectează de toate problemele cotidiene.

Unde voi merge în vacanță

Vacanțele mele sunt împreună cu copiii așa că-mi doresc să împletesc utilul cu plăcutul. Copiii sunt atrași de apă și Cristina , pentru că a făcut aproape 2 ani înot, iubește toboganele și piscina. În concluzie, am ales un hotel care să aibă aqua park. Am ales un hotel din Bulgaria – Sunny Beach. În Sunny Beach sunt foarte multe hoteluri mari, frumoase care au varianta de servicii all inclusive și prețurile accesibile. Pot ajunge ușor cu mașina și asta mă încântă. Nu știu cum va fi pentru Eva vacanța asta, dar ea este un copil bun și nu-mi fac mari probleme în privința asta.

Anul trecut am fost la Nisipurile de Aur și mi-a plăcut enorm de mult. Singurul minus ar fi fost șezlongurile de la piscină mult prea puține comparativ cu capacitatea hotelului. În rest, totul a fost la superlativ. Mâncarea bună, condițiile bune și activități atractive pentru copii. Acolo am avut doar câteva tobogane, dar anul ăsta va fi mult mai senzațional pentru că va avea mai multe activități pe care le va putea face în piscină. Ca să nu mai zic că vor merge și alți copiii, iar asta nu poate fi decât un mare plus.

Costume de baie noi

Dacă deschid dulapurile sunt doldora de haine și tot felul de lucruri doar că îmi doresc și eu să mă înnoiesc. În ultimul timp se pare că m-am simțit mult mai confortabil în costume de baie întregi. Până acum purtam doar din două piese. Cred că un costum de baie cu totul mă avantajează mult mai mult și parcă se așează mult mai frumos. Jocurile de culori și modelele diverse fac ca corpul meu să fie pus mult mai mult în evidență. Nu sunt perfectă și nici nu am timp să merg constant la sală. Eu îmi doresc să mai slăbesc puțin și eventual să am timp să mă și tonific. Dacă nu, voi avea grijă să aleg un costum de baie potrivit care să-mi pună în valoare lucrurile frumoase și să-mi ascundă micile probleme.

Nu pot să mint, îmi plac mult și genul acesta de costum. O bună perioadă de timp am purtat doar costume de baie din două piese. Cel mai important este să alegeți în funcție de preferințe și de forma corpului. Dacă aveți burtică, costumul de baie de mai sus nu s-ar vedea tocmai plăcut.

Eu am găsit aceste modele pe Manzara.ro și am mai văzut câteva modele care mi-au atras atenția. Mă gândeam să-mi aleg cel puțin 2 modele ca să le pot schimba în cazul în care mă plictisesc de unul.

Voi ce fel de costume de baie purtați?

You may also like

23 de comentarii

  1. Prefer costumele de baie in doua piese pentru un bronz mai frumos, însă nici pe cele întregi nu le refuz

    1. Ai ales niște costume de baie wow.❤️❤️ Eu nu știu unde va fi vacanța anul acesta. Locuiesc în Italia și mi se pare că am vacanță la fiecare sfârșit de săptămână :))

  2. Îmi plac alegerile tale și recunosc ca cel mai mult este cel întreg. Planuri de vacanta nu am încă dar cine știe.

  3. Adevărul e că deja am făcut rezervare pentru vacanța de anul acesta. Doamne-ajută să fim sănătoși și să fie pace să ne putem vedea liniștiți de viață și de vacanțe.
    Preferatul meu este costumul de baie întreg. Dar fug pe site să văd ce mă mai atrage.

  4. Cele dintr o piesa imi plac f mult, la noi nu prea ies vacantele planificate, pe moment gen , cu cateva zile inainte nu prea sunt vacantele departe ca locatie,de aceea sunt pe moment.

  5. Anul acesta am ales si noi Nisipurile de aur, Sunny Beach foarte frumoasa statiunea:) Cat despre costume de baie am si eu cate unul in fiecare an, prefer pe cele întregi

  6. Interesante modelele alese de tine, eu prefer un costum de baie dintr-o singura piesa, ma avantajeaza mai tare acest tip de costum perioada aceasta. Nu am planuri de vacanta anul acesta dar cu siguranta imi doresc un costum de baie nou, intrucat stau la malul marii 🙂 Mersi de recomandari 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.