Cum îți poți reîmprospăta culoarea părului fără efort?

Părul meu a suferit tot felul de transformări de-a lungul timpului. Am fost brunetă, roșcată și apoi am trecut la blond. Niciodată nu mi-a fost frică de schimbări. Poate că nu am conștientizat ceea ce mi se poate întâmpla sau poate că am avut un ajutor bun care mi-a aplicat cele mai bune tratamente pentru a obține rezultatele dorite.

Trucuri la care apelez pentru un păr cu personalitate

Îmi vopsesc părul o dată la 2 luni. Îmi face plăcere să-mi reîmprospătez culoarea părului pentru că în felul ăsta parcă părul meu prinde un luciu plăcut. Ca să nu mai zic de bucuria de a avea o singură culoare la păr care să arate frumos.

Singurul lucru de care țin cont în momentul în care mă vopsesc este să-mi aleg 2 nuanțe de vopsea. Prima nuanță este foarte deschisă și pe aceasta o aplic direct pe rădăcină pentru că vreau să-mi deschidă părul natural suficient de mult. A doua nuanță este puțin mai închisă și o aplic după 15-20 de minute după aplicarea primei vopsele pe tot părul. Aceasta are rolul de a uniformiza culoarea părului. De cele mai multe ori rezultatul este cel dorit.

După ce mă vopsesc folosesc de fiecare dată șampoane nuanțatoare și asta pentru că îmi place că blondul printre o culoare mult mai plăcută. De-a lungul timpului am folosit multe șampoane nuanțatoare care promit să fac același lucru. În realitate foarte puține astfel de produse îmi plac sau au efecte vizibile pe părul meu. Singurul sampon nuantator gri cu care m-am înțeles bine a fost cel de la Loncolor Silver Reflex. Acesta este un șampon mov care o dată aplicat pe păr uniformizează frumos și taie foarte bine pigmentul acela galben din păr. Rezultatul este foarte plăcut pentru că părul capătă nuanțe gri care se văd frumos. Mă surprinde plăcut de fiecare dată. Acesta este eficient chiar dacă blondul nu este foarte deschis.

Cum folosesc șamponul nuantator gri

Prima oară folosesc șamponul clasic. De exemplu, de data asta am apelat la șamponul pentru menținerea culorii de la Loncolor. Îl las să acționeze câteva minute și abia după asta mă clătesc și aplic șamponul nuanțator gri Silver Reflex. Acesta este de culoare mov și se folosește la fel ca un șampon normal. Rezultatele diferă în acest caz. Eu folosesc o cantitate adecvată lungimii părului meu. Am observat că rezultatul nu se schimbă dacă pun o cantitate mai mare de produs. Culoarea părului nu este mai accentuată sau să se prindă diferit. Singurul lucru pe care încerc să-l fac este să-l distribui cât pot de uniform. În special, pe zonele care sunt la exterior pentru că acestea ies mai mult în evidență.

Important este faptul că nu pătează, nu ieșiți cu pete, culoarea nu este foarte aprinsă și rezultatul este foarte frumos și cât se poate de natural. Se îndepărtează cu apă din abundență la fel cu oricare alt șampon. De preferat ar fi să nu folosiți apă fierbinte. Mai bine o apă ușor călduță pentru că asta face ca culoarea să reziste frumos și se închide cuticula, iar rezultatul este vizibil pentru că părul capătă un luciu frumos.

Eu folosesc acest șampon nuanțator de ceva timp și cred că este al treilea sau al patrulea tub. Îl folosesc de fiecare dată cu aceeași plăcere pentru că nu m-a dezamăgit niciodată și pentru că este absolut genial pentru părul blond. În plus, are marele avantaj că poate fi găsit la orice market sau hipermarket și poate fi achiziționat cu ușurință.

Menținerea culorii în timp

Eu cred că este foarte important să avem grijă ce produse de îngrijire a părului folosim. Este important să folosim produse conform nevoilor pe care le are părul nostru. O bună perioadă de timp am folosit produse speciale împotriva căderii părului. Din fericire, în ultimul timp acest aspect s-a reglat destul de bine, așa că am început să folosesc produse pentru protejarea culorii. Genul acesta de produse mă ajută să-mi păstrez culoarea cât mai mult timp și să-și păstreze aceeași intensitate.

Produsele Loncolor sunt perfecte pentru nevoile părului meu. Îmi plac rezultatele obținute cu aceste produse și tocmai din acest motiv îmi îndrept mereu atenția către acestea. Mereu am avut rezultate bune în ceea ce privesc vopsirea părului, menținerea culorii, dar și nuanțării acestuia. Eu am folosit de la ei mai multe tipuri de vopsea, am folosit nuanțatorul roz care a arătat absolut superb pe păr, produse de îngrijire precum șampon, balsam, mască sau ulei de păr, etc. Dintre toate, șamponul nuanțator gri este în topul preferințelor mele pentru că mereu mă îndrept către el.

Tu folosești produse Loncolor? Ai încercat până acum nuanțatorul Silver Reflex? La ce trucuri apelezi pentru ca părul tău să arate frumos cât mai mult timp?

You may also like

19 comentarii

  1. Am folosit gri reflex…dar de la alta firma… Mi-ar plăcea foarte mult sa îl încerc și pe al lor… Mersi pentru recomanare

  2. Nu am folosit acest nuanțator ,dar produse de la Loncolor am folosit și folosesc ,pe viitor o să-l incerc și eu ,chiar sunt curioasă de el .

  3. Folosesc cu drag produsele de la Loncolor, sunt calitative și la preț accesibil! Am folosit câteva tuburi bune de șampon nuantator Loncolor Silver Reflex, dar în ultima perioada în masca de par de la Loncolor adaug puțină vopsea negru – albăstrui de la Loncolor (la 2 linguri de masca pun 1 cm din tubul de vopsea, fără a pune oxidantul). Ii da un plus de culoare parului și e mult mai ușor de descurcat, mătăsos și la fiecare spălare arata ca proaspăt vopsit!

      1. Și eu obișnuiesc sa folosesc sampon pentru reîmprospătarea culorii însă recunosc ca pe acesta nu l-am încercat

  4. Am părul roșcat și, din fericire, îmi merg foarte bine măștile hidratante și blânde. Știu de la vechile colege că e mai greu de întreținut părul blond.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.