Salopetă cu dantelă de la Karla.ro

Mi-am pregătit ținuta de Crăciun și am avut timp să fac câteva poze în avans pentru că în seara de Crăciun posibil să nu am timp suficient ca să îmi fac mai mult de 2-3 poze. Să vă povestesc puțin despre alegerea acestei salopete de pe Karla.ro

Cum m-am oprit la o salopetă

Îmi plac mult salopetele și am văzut multe modele care m-au făcut să-mi doresc și eu una.  De fiecare dată am ezitat pentru că ce am probat nu se așeza suficient de bine și m-au cam descurajat să fac încercări.

salopeta-karla-dantela-min

Salopetă Karla – link

Pantofi Zara

Când m-am hotărât să dau comanda pe Karla.ro, am văzut toate produsele disponibile pentru mărimea mea și după asta mi-am ales 2 rochii și această salopetă.

Materialul este ușor elastic și se așează bine pe corp. În felul ăsta, este exclus să mă incomodeze în vreun fel sau să mă țină.

Alegerea mărimii potrivite pentru salopetă

În urma discuției telefonice am stabilit mărimea potrivită. La bust am 90 cm și mărimea 38 am ales-o pentru această salopetă. Cred că această salopetă îmi vine cel mai bine. Se așează foarte frumos pe corp iar în partea de jos se vede bine pentru că are un material elastic.

Eu am 1,72 și salopeta vine ușor mai scurtă în partea de jos, și asta pentru că așa este modelul. Îmi place absolut totul la ea, inclusiv acest mic detaliu.

Unde poate fi purtată

Această salopetă este perfectă pentru un eveniment mai special și dacă sunteți și voi mari amatoare de pantaloni, aceasta poate fi alegerea perfectă. Eu intenționez să o port în seara de Crăciun pentru că merg la restaurantul hotelului în care sunt cazată și am nevoie de o ținută puțin altfel, iar aceasta poate fi alegerea perfectă. Cel puțin pentru mine. Poate fi purtată, la fel de bine, și de revelion, dar asta depinde foarte mult de locația în care veți petrece Revelionul.

salopeta-dantela-minEu am asortat-o cu o pereche de pantofi de la Zara. Sunt mulțumită de combinația făcută. Poate că aș fi putut să aleg o geantă într-o altă culoare, dar în momentul în care am ieșit la poze, aceasta a fost singura opțiune. Vă las imaginația să zburde și vă puteți imagina că port orice altă culoare la geantă, mai puțin negru.

karla-salopeta-min salopeta-karla-minsalopeta-dantela-karla-minsalopeta-karla-dantela-min

You may also like

12 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.