Rujul perfect care poate fi purtat întreaga zi

Rujul este acel accesoriu cosmetic foarte frumos care este ca o amprentă personală frumoasă și cu ajutorul căruia suntem puși în valoare. Acum este cel mai bun moment să ne scoatem rujurile la purtare. Masca asta nu prea ne-a permis acest aspect și până acum exista riscul să lăsăm o parte din ruj direct pe mască.

Inițial mă gândeam să vă arăt colecția mea de rujuri. De fapt, de la asta am pornit. După asta am zis că trebuie neaparat să vă povestesc despre rujurile Maybelline SuperStay Matte. Acestea sunt cu adevărat speciale și chiar merită menționate. Primul astfel de ruj l-am cumpărat acum mai bine de un an așa că l-am tot folosit și l-am încercat în tot felul de situații. În felul ăsta vă pot spune părerea mea sinceră.

Maybelline – SuperStay Matte Ink

Inițial mi-am cumpărat un singur ruj Maybelline – SupperStay și asta pentru că eram că eram curioasă cum se va comporta și dacă mi se potrivește. Prima nuanță încercată a fost 30 – Romantic. Este un roz destul de puternic, dar mie așa îmi plac rujurile. Mi se potrivește de minune nuanța. Pensula este ușor teșită și se aplică cu exactitate și precizie. Nu se fac brazde și de uniformizează frumos pe buze. Nici măcar nu este nevoie de al doilea strat pentru că nuanța este suficient de pigmentată.

La adresa acestui ruj am numai cuvinte de laudă. Acesta se păstrează aproape intact chiar și o zi întreagă. Nu se duce nici măcar dacă mănânci, bei sau chiar te săruți, nu se transferă absolut deloc. În ciuda faptului că nu se dă dus așa ușor, nu usucă absolut deloc buzele. Eu îl prefer în serile în care ies în oraș pentru că-l aplic o dată când plec și stau liniștită că toată seara voi avea ruj pe buze indiferent dacă mănânc, beau un pahar de vin sau orice altă activitate.

Pentru că am fost plăcut impresionată de acest ruj lichid mat, am zis să-mi îmbogățesc colecția. Vroiam o nuanță mai cuminte și mai purtabilă și m-am orientat către 15 – Lover. Eu am zis că este un nude, dar în realitate duce către un nude/moviu. Eu l-am luat de pe Notino. Acolo îl puteți găsi în 17 nuanțe și chiar mă gândesc că-mi îmbogățesc colecția cu încă unul pentru că merită toți banii.

Maybelline – SuperStay Ink Crayon

Maybelline m-a surprins plăcut ultimele dăți și pentru că eram atât de impresionată de rujurile lichide SuperStay am zis să încerc și noile creioane ruj Maybelline SuperStay Ink Crayon. Am apelat tot la o nuanță caldă și prietenoasă 85 – Change is Good. Ca idee, îmi place mult cum se aplică, este foarte cremos, culoarea este caldă și plăcută și rezistă foarte bine în timp.

Formula este la fel de rezistentă ca a rujului lichid și nu usucă buzele. Îmi place să cred că cei de la Maybelline au aflat secretele celor mai bune rujuri și am în plan să încerc și cele mai noi mascara pentru că și ele sunt extrem de lăudate.

Voi ați încercat rujurile Maybelline? Care dintre aceste variante este preferata voastră?

You may also like

19 comentarii

  1. Cel deschis imi place la culoarea, eu nu prea sunt cu rujurile mate, cele cremoase sau luciurile imi plac mai mult .

  2. Inca nu le am incercat !
    Foarte frumoase sunt toate nuantele !
    Multumesc frumos pentru recomandare !

  3. Vreau si eu sa incerc ruj de la Maybelline, am mai auzit laude despre el si tu m-ai convins ca trebuie sa ii dau o sansa!

  4. Am si eu un Ink Crayon si imi place. Acum vreau sa incerc cealalta recomandare a ta. Cred ca tot un roz intens as alege! Imi place mult nuanta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.