Gel de duș micelar Elmiplant

Zielele astea călduroase parcă te îndeamnă la duș ori de câte ori ai puțin timp liber și evident ești acasă. Mi se întâmplă să fac duș chiar și de 3 ori pe zi ca să mă răcoresc și ca să scap de acel disconfort care-mi este oferit de căldură. Mi se pare că mă răcorește foarte bine și mă relaxează maxim.

Gel de duș DETOX Elmiplant

Elmiplant a scos o gamă DETOX destinată persoanelor care trăiesc în orașele poluate. Eu până acum am folosit cremele lor de zi și cele de noapte despre care v-am povestit aici. Mi-au plăcut tare mult că mi-au oferit acea hidratare de care aveam nevoie și că-mi lăsa un finish plăcut pe ten și că nu mi-l încărca deloc. Raportul calitate preț este excelent așa că vi le recomand.

Pornind de la ideea acelor produse, cei de la Elmiplant au continuat gama aceasta cu un gel de duș micelar. Acesta promoite să revigoreze pielea și îi oferă o strălucire naturală. În plus, gelul de duș are 90% ingrediente de origine naturală și printre principalele ingrediente regăsim castravetele și ceaiul de matcha.

Mirosul acestuia este unul foarte fresh și poate cu o ușoară tentă dulceagă. Eu nu simt nici unul dintre aceste 2 produse atunci când îl miros, dar nici nu pot să spun că este o problemă. Acesta este transparent și ușor fluid. Îmi place gradul de spumare și îmi lasă impresia că îmi curăță pielea foarte bine. După folosirea acestuia mirosul persistă preț de câteva minute pe piele și îmi lasă pielea hidratată.

Curiozitatea m-a făcut să caut acest produs să văd ce preț are. Am fost surprinsă să văd că acesta este la reducere acum și costă doar 7 lei pe EMAG pentru 400 ml. Preț întreg ar fi undeva la 8 lei, dar și așa mi se pare un preț mic. Produsul este foarte spornic și chiar îl recomand.

You may also like

5 comentarii

  1. din gama detox de la Elmiplant mi-m luat si eu apa micelara, dar inca nu am deschis-o pentru ca mai am din cea de la Saffee. Sunt curioasa cum este, ca nu am mai folosit nimic de le Elmiplant de multa vreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.