Apele florale și beneficiile acestora pentru ten

Iubesc apele florale pentru că îmi dau un senzație de piele curată, îmi oferă o oarecare relaxare și o bună dispoziție atunci când nimic nu mă mulțumește. Vreau să vă povestesc cum folosesc eu apele florale, ce produse am început să folosesc de la Inaessentials, dar și cât de bune sunt acestea pentru ten. Ele sunt de un real ajutor dacă le adaptăm conform nevoilor tenului nostru și ținem cont și de preferințele personale pentru a le folosi cu plăcere.

Apa organică de trandafiri și multiplele avantaje ale folosirii acesteia

Apa florală de trandafiri a fost prima apă florală folosită de mine vreodată. Fără prea multe informații sau noțiuni referitoare la puterea acestui produs, eu m-am bucurat de ceea ce-mi oferea: un miros plăcut și un ten răcoritor. În primul rând, acest produs se remarcă printr-un miros plăcut. Este un adevărat răsfăț să-l folosești. Apelez la el ori de câte ori mă demachiez și joacă rolul apei tonice. Îmi place mult mai mult decât o apă tonică și consider că vine și cu multe alte avantaje.

Aceasta este recomandată pentru pielea uscată. Eu am tenul mixt, dar în zona nasului mereu am pielea uscată și nu înțeleg de ce. Folosesc această apă florală și după 10 minute aplic și o cremă hidratantă. Aspectul pielii mele arată mult mai bine. Apa organică de trandafiri are un miros plăcut care îți induce o stare de bine. Nu persistă pe ten și nu trebuie să vă temeți de acest aspect. În ceea ce privește mențiunile pe etichetă, eu cred că poate fi folosită și de persoanele cu ten normal pentru că nu usucă tenul.

Apa organică de sunătoare Inaessentials

Apele organice de la Inaessentials sunt BIO și am foarte mare încredere în ele. Eu am câteva pete pigmentare și tocmai acest aspect m-a atras la acest produs. Apa de sunătoare este un produs simplu care are un miros foarte fin și care nu se comportă în vreun fel anume pe ten. Aceasta ăși face treaba în profunzime fără ca noi să realizăm de procesul care are loc. Vă spun sincer că eu folosesc o combinație de produse împotriva petelor și observ îmbunătățiri în acest sens. Chiar mi se pare că s-au diminuat vizibil. Sunt convinsă că și acest produs a avut o influență și eu chiar vă recomand s-o încercați.

Pe site am văzut că ajută foarte mult și pentru problemele persoanelor care suferă de psoriazis. Eu merg frecvent la dermatolog de fiecare dată când am câte o problemă și am fost și eu suspectă la un moment dat de această boală a pielii doar că până-n prezent nu o am. Important este să știți la ce produse să apelați pentru a trata anumite problemele.

Apa organică de brad alb

Eu sunt la a doua comandă plasată pe Inaessentials și eram tare curioasă de acest produs. Apa organică de brad alb este recent apărută în portofoliul lor de produse și asta m-a determinat s-o încerc. Aceasta promite să acționeze împotriva pigmentării pielii – datorită proprietăților sale de echilibrare și regenerare, reduce hiperpigmentarea și face pielea să pară mai bronzată și mai strălucitoare. Important: după multe teste, au reușit să dovedească că apa de brad alb reduce petele până la 70%. Majoritatea persoanelor care au testat apa au putut vedea rezultatul după cel mult două săptămâni de utilizare a produsului.

Până acum nu am folosit doar această apă organică de brad alb și intenționez să o folosesc după ce termin varianta de trandafiri pentru că-mi doresc să văd rezultate. Petele pigmentare sunt una din problemele cu care mă confrunt și îmi fac speranțe din orice produs care face astfel de promisiuni.

Apa de urzică sălbatică

Apa de urzică sălbatică este foarte bună împotriva căderii părului. Aceasta are beneficii mari și în ceea ce privește îngrășarea părului, dar și a mătreții sau cojițelor apărute pe scalp. Nu am luat pentru mine acest produs. Soțul meu are probleme cu părul și asta pentru că i se îngrașă părul foarte repede, dacă un șampon nu-i priește îi creează mâncărimi și apoi apar și cojițele. A folosit un Vichy Dercos care a făcut o treabă bună doar că după un an de folosire se pare că nu-și mai face efectul.

Acest spray este de un real ajutor. Îl folosește de aproape 2 săptămâni și chiar am început să văd schimbări în bine. Chiar mă gândesc serios să combin acest produs și cu șamponul de urzică. Cu ajutorul apei de urzică sălbatică am văzut schimbări în ceea ce privește aspectul părului după spălare, în privința căderii, dar și asupra mătreții. Mi se pare că oferă un echilibru perfect și că acționează exact acolo unde este nevoie. Sunt curioasă cât timp va funcționa pentru că intenționez să încep să-l aplic și eu.

Cremă de mâini 100% naturală
Lavender Secret

Crema de mâini este absolut indispensabilă în rutina de îngrijire a mâinii. Chiar dacă susțineți că nu aveți nevoie, insist să aplicați măcar o dată pe zi cremă pentru hidratare. În timp se vor vedea efectele și acestea trebuiesc îngrijite la fel de bine precum avem grijă și de față. Acest produs m-a surprins plăcut. În primul rând are un miros plăcut de levănțică, catifelează, hidratează și regenerează în așa fel încât se vede că pielea are o elasticitate mult mai bună! Eu sunt foarte încântată de modul în care se dozează produsul. Iubesc faptul că are pompiță și aceasta dozează produsul puțin câte puțin. Nu riști să risipești absolut deloc produs și să te bucuri de el până la ultima picătură. Crema are 50 ml.

Voi ați încercat produsele celor de la Inaeesentials? Care din ele vă tentează cel mai mult?

You may also like

14 comentarii

  1. Apele florale fac parte dintre produsele mele de bază în întreținerea tenului. Folosesc mai ales apa de trandafiri, pe care uneori mi-o făceam și singură.
    Recunosc, nu am auzit de toate aceste ape florale, dar mi-am notat și vreau să le am neapărat.

  2. Nu am încercat niciodată produsele lor dar am citit atât de multe review-uri pozitive încât le voi testa și eu în perioada urmatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.