Sandale din piele comode și perfecte pentru orice ținută

În 2018 am dat prima comandă pe FunkyFain și mi-am luat prima mea pereche de sandale de la ei. Vreau să vă spun că în fiecare vară când îmi pregătesc încălțămintea apelez la ele și îmi plac mult de tot. În primul rând sunt foarte comode și ușor de încălțat și asta mă face să întind mâna frecvent după ele. Asta m-a făcut să dau o nouă comandă la ei și vreau să vă arăt ce mi-am luat.

Sandale din piele noi de la Funky Fain

M-a încântat foarte mult modul cum s-au comportat acestea în timp și asta m-a făcut să dau o nouă comandă pe site. Majoritatea sandalelor disponibile pe site sunt cu talpă joasă. Singura problemă pe care am întâmpinat-o a fost mărimea. Nu mai era disponibilă mărimea 40 la foarte multe modele. Mi se întâmplă frecvent să nu găsesc nici în magazine fizice mărimea mea dacă nu cumpăr la început de sezon.

Am verificat pe Funkyfain.ro mărimea pentru câteva modele pe care le consideram eu potrivite pentru mine și într-un final am rămas la acestea. Modelul ales de mine are o baretă neagră și 2 barete aurii după care vine o baretă în dreptul gleznei care se închide cu cataramă. Nu mai am nimic de genul și poate că ăsta a fost și motivul pentru care mi-am dorit mult să le iau. Baretele sunt de cea mai bună calitate și efectiv le iubesc. Nu mă deranjează, nu mă jenează în niciun loc. Sunt foarte comode și se așează frumos pe picior. În partea de spate a călcâiului vin 2 barete care duc către catarama de închidere. Acestea au rolul să țină piciorul fix și chiar aveam emoții că mă va deranja. Nu am avut nici un disconfort nici cu acestea. Sunt perfecte pentru plimbări mai lungi sau mai scurte. Din punctul ăsta de vedere chiar nu aveți de ce să vă faceți griji.

Talpa este puțin mai groasă decât a sandalelor luate cu ceva timp în urmă. Se vede că este calitativă și îmi place că nu se simte dacă se întâmplă să calci peste vreo pietricică. Este flexibilă și nu mă deranjează deloc nici din acest punct de vedere. Le-am purtat până acum aproape zilnic și nu prezintă niciun fel de urmă de uzură. Sunt convinsă că le voi putea purta o perioadă foarte lungă de timp pentru că par a fi acele sandale rezistente de care toată lumea are nevoie.

You may also like

21 de comentarii

  1. Sunt foarte frumoase și mie îmi plac mult sandalele cu talpa joasă.Să te bucuri de ele draga mea și sa le porți cu plăcere !

  2. Ador sandalele, mai ales cele din piele pe care le port în mod frecvent.
    Niciodată nu mi se par suficiente, chiar zilele trecute căutam ceva anume, un model pe care mi-l doream mult, dar nu am găsit. Mulțumesc pentru recomandare, poate e cu noroc.:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.