Ultima comandă Banggood cu articole de vacanță

Comand destul de rar de pe Banggood și profit de faptul că au cam de toate ca să-mi iau diverse lucruri pentru sufletul meu sau pentru casă. Nu prea mi-am cumpărat haine de aici deși sunt suficient de multe opțiuni care mă fac curioasă. Mi-am luat doar 2 chestii de aici și asta pentru că soțul meu și le dorea mult mai mult ca mine.

Lazy sofa sau salteaua umflată instant

La ultima vizită a soțului meu în deltă a venit teribil de încântat de o saltea care se umflă instant. Nu prea înțelegeam exact ce vrea să spună și a tot început să-mi explice că unul din băieții cu care s-a dus la pescuit avea o saltea de genul și că aceasta era tare practică. Prețul acesteia era în jur de 200-250 lei. Pentru că nu pricepeam neam ce vrea să spună mi-a arătat un clip pe youtube care să-mi arate exact care este mecanismul acesteia.

Ca să mă înțelegeți exact despre ce vorbesc, vă las un mini clip care este foarte sugestiv. Salteaua mea s-a umflat foarte repede și chiar putea să fie și mai mare doar că cu cât îndoi capătul mai mult, cu atât o faci mai micuță. M-am distrat și eu pe saltea, Cristina s-a cam pierdut prin saltea și l-a ținut cu brio și pe soțul meu care are peste 100 kg.

Lazy Sofa – link

De această dată vă arăt niște poze făcute pe nepregătite. Cam așa stau în casă și Cristina este tot timpul în personajul Doctoriței Plușica. Este mereu cu setoscopul la gât pregătită de consultație. Mai nou își ia pe stradă și o gentuță tot cu doctorița Plușica, așa că nu trebuie să vă speriați de noi dacă ne vedeți ca în desene.

Denumirea după care găsiți diverse modele pe google este Lazy Sofa. Sunt foarte multe modele și extrem de multe culori. Chiar și pe Banggood are toate culorile posibile și imposibile.

Baterie solară Banggood

Solar Power Bank – link

Mai nou avem nevoie și de o baterie externă care să ne ajute în cazul în care bateria ne lasă la greu. Eu am o astfel de baterie externă și s-a întâmplat ca uneori să mi se termine chiar și aceasta pentru că am abuzat de ea. Această baterie are 8000 mAh și merg făcute 2 încărcări. Cel puțin cu telefonul meu reușesc să-mi încarc de 2 ori telefonul. Aceasta are 2 porturi ceea ce face posibilă încărcarea simultană a 2 telefoane. Poate fi încărcată atât de la o sursă de curent, cât și de la soare.

De la soare încă nu am încărcat-o, dar la prima sesiune de pescuit sunt convinsă că soțul meu o va testa. Am să revin cu păreri referitoare la această caracteristică.

Eu sunt tare mulțumită de aceste produse și mă consider pregătită pentru sezonul grătarelor sau chiar de o mini vacanță.

Ce părere aveți de aceste 2 produse achiziționate de pe Banggood?

You may also like

23 de comentarii

  1. Foarte faina salteaua !! relaxare placuta !!! iar bateria externa care se poate incarca de la soare e o gaselnita minunata , sper sa mearga bine 🙂 e fain ca putem utiliza energia soarelui la atatea chestii !! un ajutor bun !!

  2. Salteaua imi place foarte mult iar de o baterie externa am nevoie si daca se poate incarcata si de la priza e perfecta.

  3. Misto salteaua si ieftina, dar pe mine sigur nu ma tine si nici nu am ce face cu ea. Altfel sta treaba cu bateria aia solara. De aia chiar as avea nevoie si are si ea un pret foarte bun. Sa vad cum e cu transportul si poate imi iau si eu.

  4. Ce faina ii salteaua. As sta mai bine acolo decat pe canapea. Mi se pare mult mai comoda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.