3 carti pe care doresc sa le citesc in perioada urmatoare

Cititul este un sport al minții

Să citești o carte bună este o plăcere și atunci când ești prins în firul povestirii aproape că nu-ți vine să mai lași acea carte din mână. Acum 2 ani citeam foarte mult și citeam cam tot ce îmi pica în mână mai puțin romanele istorice care niciodată nu au fost pe placul meu. Rar am găsit o carte din acest gen care să mă convingă să o termin sau care să mă captiveze în totalitate.

După ce a apărut fetița noastră nu prea am mai avut timp de citit și nici de mine iar singurele cărți pe care le cumpăram și le citeam erau cu și despre copii. Pentru ea alegeam cărți cartonate care să fie câtuși de cât interactive iar pentru mine am ales cărți care să mă ajute să o înțeleg mai bine și să o ajut să scape de unele obiceiuri mai puțin plăcute cum ar fi lovitul altor copii. Poate că pare ciudat ceea ce spun dar am fost tare stresată de aceste probleme. Mă bucur că în prezent nu mă mai confrunt cu ele.

În această perioadă un ceai bun cu lămâie, o oază de liniște și o carte bună poate fi dorința supremă. Vreau să recuperez timpul pierdut și să mă apuc să citesc și altceva. Din punctul meu de vedere, un volum care îți stârnește emoții intense, care te copleșește și te captivează, chiar dacă uneori îți provoacă furie sau frustare, este un volum care merită citit, pe care nu-l vei uita niciodată și care la final îți va îmbogăți viața prin experiența trăită în timpul lecturii.

biblia-pierduta-min

Biblia pierdută – Igor Bergler este primul volum pe care aș vrea să-l citesc din lista mea lungă de dorințe. M-a captivat prezentarea făcută și recenziile citite despre ea. Nu poate fi nimic mai relaxant decât în perioada aceasta a anului să te așezi în fotoliu învelit cu o mică păturică și cu un ceai cald cu lămâie și multă miere. voodoo-minA trecut o perioadă lungă de timp și nu mai știam de unde îmi pot cumpăra aceste cărți minunate așa că am apelat la ajutorul prietenilor mei. Am făcut un fel de sondaj și majoritatea m-au îndrumat către editura RAO. Pentru că ei mă cunosc și avem cam aceleași preferințe în materie de cărți mi-au recomandat Voodoo scrisă de Eugen Ovidiu Chirovici.  Știu că sunt o mare amatoare de cărți thriller și din acest motiv am primit această recomandare. În trecut am mai citit 2 cărți ale acestui autor și îmi place felul lui de a scrie și de a transmite mesaje către cititor.

Dacă tot mă pregătesc de o nouă comandă pe librăria online RAO vreau să îmi iau 3 cărți pe care să le savurez până de Crăciun și dacă nu le termin până de Crăciun le pot citi în acea perioadă pentru că în afară de prima zi de Crăciun restul zilelor sunt relaxante și petrecute împreună cu familia.

avocatul-din-limuzina-min

A treia carte aleasă este Avocatul din limuzină scrisă de Michael Connelly. Este o carte pe care am găsit-o tot în categoria thriller și pare a fi o carte cu un subiect antrenant și plin de mister. Voi reveni cu o recenzie după ce o termin de citit.

logo1

Am scris acest articol pentru proba 15 a campaniei SuperBlog!

You may also like

9 comentarii

  1. Avocatul din limuzina ma atrage si pe mine. Celelalte doua nu. Astept parerea ta legata de „Biblia pierduta”. Pe mine nu m-a atras

  2. Par interesante toate alegerile pe care le-ai facut. Cei de la editura Rao au carti bune in general. Eu sunt multumita cam de toate pe care le am de la ei.
    Lectura placuta! :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.