Cămașă în dungi cu trandafiri brodați

A venit un val de trandafiri brodați și îi poți vedea pe mai toate piesele vestimentare. Nu sunt chiar pe placul meu, dar chiar și brandurile mari au îmbrățișat aceste broderii și aproape că nu mai poți găsi o pereche de blugi simpli pentru că broderiile sunt la modă. Genul acesta de cămașă este frecvent întâlnit în mai toate magazinele.

camasa-sammydress

Rochie – link

Eu am optat pentru o cămașă stil rochiță. La modă sunt aceste cămăși albe cu dungi albastre și cu niște trandafiri brodați pe umărul stâng. Pentru că sunt înaltă, această rochiță îmi vine ca o cămașă mai lungă. Este potrivită pentru o persoană minionă și o curea în talie. Cel puțin eu așa o văd.

Inițial am zis că ar fi potrivită cu o pereche de pantaloni scurți și totuși combinația nu era potrivită și nu puteam să bag o bucată de cămașă în pantaloni pentru că avea despicătură doar pe lateral. Îmi pare rău, dar pentru mine nu este potrivită această cămașă și am preferat să o fac cadou. Nu o vedeam în garderoba mea și nu prea este pe stilul meu. Mă așteptam să îmi vină altfel.

trandafiri-brodatiTot cu acest model de broderie mai sunt și alte tipuri de bluze sau cămăși și cred că eu voi căuta ceva care să nu fie atât de lung. Se pare că mie nu-mi stau bine cu astfel de rochii care sunt extrem de largi. Prietena mea a fost foarte încântată de ea și ei îi vine foarte bine. Mă bucur că am putut s-o fac fericită.

bluza-cu-trandafiri-brodatiColetul a ajuns la poșta vamală împreună cu alte hăinuțe drăguțe, pe care urmează să vi le arăt. Nu am plătit nimic suplimentar și mi-au ajuns toate produsele o dată. Sammydress este un site unde găsești multe produse frumoase și la prețuri mici, păcat că trebuie să mai plătești transport pentru ele. Cămașa o puteți găsi aici.

Vă plac trandafirii brodați care se găsesc pe mai toate piesele vestimentare?rochie-cu-dungitrandafiri-brodati-sammydressfaleza-galati comanda-sammydress

You may also like

6 comentarii

  1. Mie imi place cum iti vine camasa! Ai fi putut sa o legi in talie, cred ca ar fi venit super frumos!

  2. la 16 dolari este super aceasta camasa, mai ales ca vad ca este amestec de bumbac, deci cred ca e si usoara si racoroasa. Merge si de vara cu sandale. Sper sa o vad si intr-o astfel de tinuta.

  3. Ai reusit sa compui o tinuta care iti vine super bine, cu o piesa vestimentara care pare chicioasa. I-ai dat valoare prin prin combinarea cu acesti pantaloni negri, care nu imi dau seama daca sunt lungi sau 3/4. As fi vrut sa vad si ce ai in picioare. Incearca si alte alternative de cercei, ceva cu negru, poate? Dar imi place.

  4. ador camasa astaam vazut in mai multe locuri si inca nu am ajuns sa imi iau dar trebuie neaparat, mai ales ca ascunde burtica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.