Primer Bottega Verde ( review )

Despre Bottega Verde a auzit toată lumea și în special lucruri de bine. Pentru cine nu cunoaște această firmă vă spun pe scurt că aceasta comercializează diverse produse cosmetice și de îngrijire a corpului produse în Italia. Ultima comandă am avut multe produse frumoase și eficiente iar astăzi vreau să vă vorbesc despre unul din ele. Primeul sau baza de machiaj este perfectă pentru fixarea machiajului pentru o perioadă mai lungă de timp decât în mod normal.

primer-bottega-verde-min

Denumirea acestui produs diferă de la firmă la firmă și îl puteți găsi sub denumirea de primer sau bază de machiaj. În principiu ideea este aceeași și are rolul de a fi aplicat pe pleoape după ce aplicați fondul de ten înainte de aplicarea fardul. Acest primer are rolul de a fixa mult mai bine fardul, îi oferă o rezistență pentru mai mult timp și nu îi permite să se adune în pliul pleoapei.

primer-bottega-verde2-min

Produsul are un ambalaj drăguț și cochet așa cum ne-a obișnuit și folosește niște culori calde pentru a pune în evidență produsul. Dozajul produsului este perfect și nu se risipește nici un pic de produs. Este suficient un strop de produs pentru întreaga pleoapă.

primer-bottega-verde4-min

Cum se aplică

Pentru aplicare eu folosesc degetul arătător iar dacă vreți puteți folosi o pensulă. Se întinde foarte ușor pe pleoapă și nu aveți nevoie de nici un fel de precizie pentru a întinde produsul. O dată aplicat mișc degetul de câteva ori pe pleoapă și acesta este ca și fixat. Din momentul în care l-ați aplicat acesta este ca și uscat și nu trebuie să vă fie teamă că trebuie să așteptați pentru a aplica fardul. În poză eu am pus un strop de primer și l-am întins puțin pe deget să vedeți cum arată. Culoarea care rămâne pe pleoapă seamănă cu un fel de fond de ten.

primer-bottega-verde5-min

Culoarea fardului nu este modificată de acest primer sau poate într-o măsură foarte mică, aproape insesizabilă.ambalaj-primer-bottega-verde-minprimer-bottega-verde3-minPentru cine știe să citească ingredientele vă las toate detaliile de care aveți nevoie.

Valabilitatea produsului este 6 luni de la deschidere.

Produsul poate fi achiziționat online de pe site-ul Bottega Verde(link). Eu l-am cumpărat cu 36 lei iar acum îl găsiți la reducere și este doar 28 lei!

Pentru o nouă comandă Bottega Verde vă face și vouă, dragi cititori, un cadou: aveți 10% reducere la orice comandă dacă folosiți codul ROKOLLA înainte să finalizați comanda. Grăbiți-vă, pentru că doar primii 20 vor putea beneficia de el.

Voi folosiți baze de machiaj?

You may also like

26 de comentarii

  1. Am facut si eu zilele trecute prima mea comanda pe site-ul bottega verde. Iar acum astept sa-mi trimita mama produsele aici, in Suedia. Sunt super nerabdatoare sa le primesc. Produse de make-up nu mi-am luat, ca d’astea am destule momentan, insa poate le voi incerca pe viitor. Arata bine primer-ul pe care l-ai achizitionat.

  2. Pana acum nu am folosit primer si sa stii ca dupa o anumite perioada de timp se cam aduna fardul dar nu am stiut ca pentru asta sunt solutii. Eu ma gandeam ca fardul este vinovat pentru ce mi se intampla

  3. Am auzit ca au produse bune, dar nu am incercat inca nimic de la ei. Am vazut pe site niste cadouri dragute pentru sarbatori. Cred ca voi lua ceva de acolo.

  4. Arata excelen, este si pe wishlist-ul meu din acest sfarsit de saptamana. Au produse bune cei de la Bottega Verde, am incredere si cumpar de la ei oricand am nevoie de produse de ingrijire.

  5. Nu am avut acest primer, am avut pana acum ceva timp unul de la MAC , dar la cat de des ma fardez eu in aceasta perioada…mai bine imi achizitionez unul mai mic de cativa ml cum e acesta.

  6. De o saptamana stau cu gandul doar la Bottega Verde :)) M-a innebunit acest brand cu reducerile pe care le are dar mai ales cu produsele super bune! Maine sper sa reusesc sa plasez o comanda (sperrr sa ma hoatarasc intr-un final ce vreau aka sa ma rezum la cateva produse nu la 20 cum am acum pe wishlist).
    Am vreo 3 primere desfacute asa ca momentan ii voi zice pas acestuia insa clar voi tine cont de el pe viitor deoarece din cate mi dau seama, datorita nuantei, neutralizeaza bine roseata pleoapei iar asta pt mine e un mare mare plus.
    Sa-l folosesti cu placere in continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.