Ținute mamă – fiică potrivite pentru sărbători

Familia mea s-a mărit și cu siguranță o știți și pe năstrușnica Eva. Încă de cum am avut-o pe Cristina am avut câteva idei în minte de a mă îmbrăca la fel. Ideea de a avea amândouă aceeași ținută mereu a încolțit în mintea mea, dar asta cu atât mai mult în perioada sărbătorilor. Îmi aduc și acum aminte că mi-am comandat cu vreo 2 luni înainte de Crăciun 2 rochii identice pentru mine și pentru Criss și că se apropia sărbătoarea iar eu nu am mai primit acele rochii. Mi-am cerut banii înapoi pentru că nu avea rost să le mai primesc. Nu mai aveam când să le port.

Întâmplarea face ca eu să am deja 2 rochii identice pentru fete și nu pot decât să leșin de bucurie când le văd îmbrăcate atât de frumos. Chiar și o idee de genul mi-ar plăcea și sper să-mi îndeplinesc visul. Diferența dintre fete este de 6 ani. Nu este tocmai mare, dar se pare că ceea ce găsesc pentru cea mare, nu are pentru cea mică. În concluzie, în magazinele mass market nu am găsit nimic care să mă mulțumească și care să fie și la un preț decent.

Rochii asortate mamă/fiică –
family matching outfits

Zilele trecute v-am arătat o poză cu fetele mele îmbrăcate cu aceeași rochie la ședința foto de Crăciun. De data asta intenționez să cumpăr pentru toate 3 același tip de rochi. Trebuie să recunosc că am fost atrasă de prețurile mici de pe Popopieshop. Nu cred că am mai văzut nicăieri modele de rochii atât de frumoase și totuși să aibă prețuri atât de accesibile. De exemplu, modelul de mai sus este absolut perfect pentru sărbătorile de Crăciun.

După ce vă alegeți modelul potrivit, vă alegeți mărimea pentru fiecare rochie în parte. Prețurile sunt împărțite în funcție de copil sau mamă. Nu este chiar atât de mare diferența. În momentul în care alegeți mărimea vă arată prețul exact.

Rochii pentru toată familia pentru seara de crăciun – mommy and me outfits

În seara de Crăciun toată lumea și-o petrece în familie și cred că este cel mai bun moment să apăreți îmbrăcate în acest fel. Modelul aș putea să spun că este specific sărbătorilor. Sunt convinsă că vor merge la fel de bine și cu altă ocazie. Important este că mă asortez cu fetele și că ne vom face remarcate cu siguranță.

Ce părere aveți de rochiile mamă fiică?

You may also like

15 comentarii

  1. Îmi place ideea de îmbrăcăminte mamă-fiica asortată. Recunosc însă că nu am în garderoba astfel de obiecte vestimentare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.