Ședință foto de Crăciun

Iubesc ședințele foto de familie și asta pentru că, în timp, sunt niște amintiri neprețuite. Am încercat în fiecare an să surprind aceste momente. Cred că este singurul moment în care ne putem strânge cu toții ca să ne pozăm. Și acum mă uit la pozele din anii trecuți când Cristina era bebeluș. Aș putea să spun că este foarte frumoasă ideea pentru că îmi fac poze de fiecare dată în același an. În felul ăsta pot vedea exact modul în care se schimbă copiii, dar și noi, ca și părinți.

Ședință foto de Crăciun în Galați

Am vrut să punctez din start că eu sunt din Galați pentru ca în cazul în care sunteți interesate, să știți exact la cine să apelați. Eu am apelat la Photodum pentru ședința foto de anul acesta. Eu am văzut decorul pe care l-a făcut pentru anul ăsta și consideram că este potrivit cu cerințele mele.

Pentru această ședință foto am pregătit 3 ținute cu care să ne schimbăm. Ne-am dus îmbrăcate exact așa și am luat 3 papioane primite de la Accesories by Ioana Fodor. Acestea sunt pe mărimi. Eu am cel mai mare papion, Cristina mediu și Eva unul mic. Ne-am folosit de bluze deschise la culoare pentru ca acestea să iasă în evidență. Problema a fost la Eva care nu a fost mare amatoare de poze. Chiar dacă în general stă la poze și nu este o fire supărăcioasă, acum a fost ușor temătoare de tot ceea ce presupunea acest decor.

Noi ne cam conformam sugestiilor primite de fotograf așa că următorul pas a fost să se pozeze fetele la masă în timp ce desenau. Acesta a fost și momentul în care am pierdut-o efectiv pe Eva. Nu a vrut să se mai dezlipească de creioane. Toate pozele cu Eva sunt cu creioanele în mână sau la masă colorând.

Cristina a fost foarte cooperantă. Ce-i drept este și mai mare și a stat la poze. Pozele cu ea sunt foarte frumoase. Am făcut poze împreună, dar am lăsat-o și singură pe ea. Nu am vrut să insist la Eva pentru că dacă o lua plânsul, era mai greu de gestionat situația.

Inițial îmi pregătisem și eu o rochiță doar că pe ultima sută de metri am zis că o car degeaba. Trebuia să mă schimb, să las fetele și am preferat să renunț. La anul sper să stea și Eva la poze, să fie și ea mai liniștită și să pot sta și eu liniștită să mă pozez.

Eu mă bucur că Photodum, pe numele lui Constantin, a fost suficient de multă răbdare cu noi. Nu am fost noi cei mai neascultători, dar nici cei cuminți. În cazul în care sunteți din Galați și vreți să vă faceți și voi o ședință foto, eu vă recomand să apelați la serviciile lui. rezultatele se pot vedea și în pozele de mai sus.

Ce părere aveți de genul ăsta de ședințe foto?

You may also like

19 comentarii

  1. Foarte frumoase poze și amintiri de neuitat pe viitor .Sunteți superbe ! Așa este cu copii mici la poze ,cred că la nici unii nu le place să stea sau ale mele nu voia deloc să stea când era micuțe ,ce le făceam ,le făceam așa fără să știe ele ,le luam prin surprindere ,dar după ce mai cresc puțin atuncea vor .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.