Power Stay – cosmetice Avon care rezistă până la 16 ore

Avon este un brand cu renume în rândul cosmeticelor din România, și nu numai. Trebuie să recunosc că în perioada facultății am făcut abuz și am folosit cam tot ce se putea folosi. Îmi plac parfumurile pentru că raportul calitate/preț este excelent. Rujurile au fost în topul preferințelor mele. Pigmentația și diversitatea culorilor m-a făcut să încerc mai toate gamele disponibile.

Rezistența cosmeticelor Power Stay

În momentul în care au ajuns cele 2 produse din gama Power Stay în posesia mea, nu erau suficient de convinsă că acestea vor fi atât de rezistente. Prima oară am încercat rujul. Rujul lichid Power Stay vine cu un aplicator mediu cu teșitură pe ambele părți. Cu ajutorul acestuia se distribuie frumos produsul și chiar oferă exactitate. Eu am nuanța kiss&tell care este un roșu cald. Rujul se găsește în 8 nuanțe iar prețul este în jur de 25 de lei.

Rujul își păstrează o textură lucioasă o perioadă lungă de timp și nu dispare nici măcar la purtarea măștii. I-am testat rezistența la mâncare uleioasă, băuturi, mască, etc și a rezistat foarte bine. Nu m-am uitat dacă ține fix 10 ore pe ceas, dar vă asigur că rezistă ore bine pe buze fără să stați cu grija reaplicării acestuia. Îmi place faptul că pare proaspăt aplicat dat fiind acel luciu plăcut. Nu este absolut deloc lipicios și nu trebuie să vă preocupați în acest sens. Nu usucă absolut buzele și chiar este o plăcere să port acest ruj, cu atât mai mult cu cât nuanța este exact pe placul meu.

Fard rezistent Power Stay

Fardul mi-a plăcut maxim. Este un fard cremos care se fixează foarte bine din momentul aplicării. Are câteva irizații aurii și se vede tare frumos. Rezistă foarte bine ore întregi. El promite să reziste 16 ore doar că eu n-am stat chiar atât de mult timp machiată. Îmi place că nu se adună și nu-și schimbă cu nimic zonele pe care a fost aplicat. Îl folosesc cel mai des pe pleoapa inferioară, mai exact, pe linia apei. Acea zonă este mai sensibilă și, de obicei, machiajul sau orice alt produs aplicat dispare rapid.

Nuanța pe care o am eu este Stylish Brown și în catalogul Avon mai sunt disponibile încă 12 nuanțe. Cu siguranță îmi voi mai lua mai multe astfel de farduri pentru că îmi plac mult cum se comportă.

Tu ai încerca aceste produse? Ai un produs preferat de la Avon?

You may also like

10 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.