Cămașă de noapte pentru gravide de la Bonprix

Cămașa pentru gravide era un produs obligatoriu care trebuia introdus în geanta pentru spital când am născut-o pe Cristina. Evident că mi-am cumpărat și eu astfel de cămăși, doar că în primă fază le-am uitat acasă. Le-am folosit destul de mult timp pentru că sunt foarte practice și chiar merită încercate. Consider că această cămașă este foarte utilă.

Despre cămășile de gravide

Acum 5 ani nu erau foarte multe site-uri pentru gravide. Mi-am cumpărat 2 cămăși de gravide dintr-un magazin no name din Galați. Îmi amintesc și acum că erau frumușele și că erau pe roz. Ca și model, se aseamănă mult cu cămașa pe care mi-am luat-o acum de pe Bonprix doar că materialul nu era foarte calitativ. Dacă se întâmpla să transpiri în ele miroseau foarte urât. Cred că materialul era de o proastă calitate. Asta mi-a displăcut maxim și a fost foarte deranjant acest aspect.

Bonprix este un site complex care are multe produse pentru gravide și tocmai din acest motiv am vrut să-mi cumpăr ceva de calitate pentru a evita neplăcerile din trecut. Materialul este foarte bun și plăcut la atingere. Este 95% bumbac și 5% elasten. În partea de sus are 3 rânduri de capse care pot fi deschise și închise cu ușurință. Este o camasa de noapte care poate fi folosită atât pe perioada sarcinii, dar și pentru alăptat. Acele capse sunt folosite pentru a alăpta ușor copilul. Sunt foarte practice și chiar vă recomand să vă luați produse speciale pentru că vă vor fi de un real ajutor.

În dreptul burții care câteva încrețituri care face ca burtica să stea lejer și să nu incomodeze sub nici o formă. Se știe că și după naștere mai există un picuț de burtică de care scăpăm treptat așa că va fi practică și după naștere. Consider că prețul este foarte bun, materialul de calitate și un astfel de produs este indispensabil din garderoba oricărei gravide sau tinere mămici. Eu am cumpărat mărimea 36/38 în condițiile în care îmi cumpăr un M de obicei, asta ca să știți pe ce mărime să mergeți.

Găsiți aici și articolul referitor la hainele de gravidă pe care mi i-am luat tot de pe Bonprix.

You may also like

20 de comentarii

  1. Este superba această cămașa ce se cunoaste burtica sarcină ușoară și un bebe sănătos îți doresc draga mea

  2. Foarte frumoasă și foarte practică… Și eu am primit una de la nașa mea atunci când eram gravidă…mi a plăcut maxim… Sarcina ușoară frumoasa mea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.