O nouă comandă Femmeluxe și păreri despre produsele vechi

Cred că am aproape 2 ani de când comand haine de la Femmeluxe. Mă bucur mult că i-am descoperit pentru că mi-am luat și haine frumoase foc de la ei. Evident că nu se putea să nu dau greș, dar asta se mai întâmplă atunci când este vorba de comenzile online. Mi-am asumat asta așa că nu mă supăr.

Comanda de data asta a fost o provocare și pentru mine pentru că mi-am ales și câteva piese vestimentare în ciuda faptului că știam că-mi va fi destul de greu să le port. M-am lăsat purtată de val și dornică să încerc și altceva.

Trening gri Femmeluxe –
Grey Loungewear

Întâmplarea a fost să-mi iau câteva haine în mărimea 6 așa că am prins curaj și mi-am luat tot mai multe astfel de piese în mărimea asta. Mi-a plăcut acest model de trening. Pantalonul vine strâmt în parte de jos și urmează frumos linia piciorului. Asta m-a atras în primul rând la acest model. Bluza are un volan deasupra pieptului și m-a atras și faptul că are fermoar în partea de sus. Fermoarul este unul micuț și nu are o deschidere prea mare, dar tot este bine.

Calitatea materialului este bună. Nu pare să se scămoșeze prea ușor. Este ușor grosuț și este numai bun pentru vremea mai rece sau chiar poate fi purtat și cu o geacă în perioada asta.

Trening roșu Femmeluxe – Co ord sets

Roșu nu este tocmai culoarea mea preferată. Nici nu prea am multe piese vestimentare în culoarea asta. Sinceră să fiu, am zis că încerc să port acest set. Pantalonii îmi vin perfect. Sunt niște pantaloni cu talie care vin pe picior. Bluza este scurtă și asta pentru că așa este modelul. Eu l-am purtat cu un tricou pe dedesubt pentru că mi s-a părut că așa arată mai bine.

Cu siguranță va fi foarte practic și comod de purtat prin casă pentru că materialul este elastic și plăcut la atingere. Asta chiar dacă este sintetic.

Compleu gri din comenzile trecute – loungewear

De cele mai multe ori vă arăt comenzile Femmeluxe exact în momentul în care le primesc. M-am gândit să vă arăt și unul dintre hainele cumpărate de pe acest site pe care le ador. De fapt este vorba despre un set format dintr-o bluză și o pereche de pantaloni. Acestea sunt foarte plăcute la atingere, chiar călduroase aș putea să spun. Pantalonii nu-i port foarte des pentru că mi se pare că arată prea a uniformă, dar port des bluza.

Cel puțin o dată pe săptămână întind mâna după ea. Este foarte practică. Ca să nu mai vorbesc de culoare care este ușor asortabilă în fel de fel de combinații. Am spălat-o de atâtea ori și de fiecare dată s-a comportat bine. Nu s-a deteriorat absolut deloc.

Voi știți de acest site? V-ați cumpărat până acum ceva de la ei? Vă plac alegerile mele?

You may also like

11 comentarii

  1. Unul mai frumos decât celălalt…te prinde rosul..și nu e urat modelul treningului..bluza un pic cam scurta ,însă te-ai descurcat și cu tricoul pe sub vine super

  2. Toate sunt absolut superbe ,alegeri foarte bune ,îmi plac toate și iți stă super bine cu ele ! Să le porți sănătoasă draga mea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.