Mysnack.ro – cutia cu snack-uri din diverse țări

Mysnack are un concept foarte interesant și m-a atras din prima clipă. Asta poate și pentru că sunt o mare iubitoare de dulciuri și ronțăieli de orice fel. Faptul că aș putea gusta tot felul de dulciuri din alte țări și din curiozitatea de a primi o cutie surpriză despre care să nu știu nimic legat de conținut m-a făcut să-mi doresc o experiență de genul.

Cum funcționează Mysnack.ro

Mysnack.ro este un concept unic prin simplul fapt că aceasta conține o varietate de gustări dulci și sărate aduse special dintr-o țară diferită în fiecare lună. În plus, se pot abonamente lunar și în fiecare lună poți primi automat cutia cu produse fără a fi nevoie să reînnoiești abonamentul. Sunt 3 tipuri de abonamente disponibile și diferența dintre acestea constă în numărul produselor disponibile în fiecare cutie

Cea mai mică cutie este compusă din 5-7 snack-uri, a doua cutie are 10-12 snack-uri și cea mai mare cutie conține între 15-18 produse. Lista de prețuri se găsește pe site pentru că ea diferă în funcție de planul ales.

În fiecare pachet se găsesc și rețete unice din fiecare țară cu ajutorul cărora putem să ne bucurăm și noi de bunătățile lor la noi acasă.

Cutia cu snack-uri din Japonia

Luna trecută am vrut să încerc și eu gustările delicioase care pot fi descoperite în cutia MySnack și am nimerit în Japonia. Nu cunoșteam mai nimic despre gustările sau dulciurile acestei țări și m-am bucurat de noi experiențe. În primul rând, când am deschis cutia am fost întâmpinată de câteva flori de Sakura și o inimioară chiar pe capacul cutiei. Mi-a plăcut modul acesta de personalizare a coletului și mesajul transmis. Niciodată nu am mai văzut asta și poate că din acest motiv am fost plăcut impresionată.

Interiorul era plin de fel de fel de produse, dar și de un ghid al acestora care să mă ajute să-mi dau seama cam ce este fiecare pentru că niciunul dintre produse nu avea și o descriere în română. Am fost tare încântată de fiecare produs în parte și chiar curioasă să experimentez gusturi noi.

Mochi a fost unul dintre produsele ciudate din cutie. Asta poate și pentru că noi nu avem niciun desert de acest gen și nu prea am fost așa încântată de el. Gustul este bun, ușor dulce, dar aroma este dată de crema din interior care a fost cu fasole rosie, arahide sau susan. Crema era acoperită de o chestie gelatinoasă albă care nu mi s-a părut să aibă vreun gust. Ciudățel ca și gust, dar bunuț. Pur și simplu nu sunt eu obișnuită cu acest desert, dar mi-a plăcut să-l încerc. În colet s-a mai aflat și un alt mochi micuț ambalat individual care se asemăna mult cu acestea doar că avea o altă umplutură.

Am găsit și multe gustări bune și interesante ca și gust pe care mi-aș fi dorit să le mai pot cumpăra. De exemplu, Cristinei i-a plăcut mult acadeaua sub formă de inel. I-au mai plăcut și Pocky – sticks-uril cu ciocolată de căpșuni, bomboanele cu ciocolată cu aromă de căpșuni, evident chips-urile. Mie mi-au plăcut mult ciocolățelele Kit Kat. A fost una cu aromă de matcha și una cu aromă de șampanie cu căpșune. Ambele au fost bune de tot, dar îmi pare rău că erau în varianta mini.

Rețetele primite în cutie sunt ușor de făcut, iar ingredientele folosite accesibile. Chiar se pot procura puținele ingrediente care sunt cu specific pentru că se găsesc în orice hypermarket.

Ce părere aveți de cutia Mysnack? Vă tentează să încercați gustări dintr-o anumită țară?

You may also like

28 de comentarii

      1. Eu am avut-o pe cea din Turcia.. ce am găsit acolo…omg‼️‼️‼️ numai bunătăți gustoase, aromate și yummmy

  1. Oo, daa, ma tentează, mereu sunt in căutare de arome noi, nemaiintalnite. Super tare conceptul acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.